Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy nekem...

Miért van az, hogy nekem rengeteg lány tetszik, de mégsem találom a párom?

Figyelt kérdés
Igaz, hogy csúnya nyomi srác vagyok, de nem vagyo már szűz és csókolóztam is már lányokkal, nem undorodtak tőlem, tehát ha ronda is vagyok, nem hiszem, hogy annyira ronda lennék, hogy emiatt nem találnám a párom, bár gyakran úgy érzem, hogyha szép fiú lennék, akkor a lányok is próbálkoznak személyesen nálam, nem csak nekem kéne teprenem mindenféle lány után, akik közül sajnos egynél sem érzem, hogy igen azt mondom, hogy őt tudnám szeretni, őt keresem. Szóva jellemre én is válogatós vagyok, de külsőre nem igazán vannak nagy igényeim, azt vettem észre.
2013. szept. 23. 20:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom igazi nő nem hajt rá egy férfire se maximum jeleket ad neki.

SZERINTEM

L/20

2013. szept. 23. 20:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Jó látni ezt a kérdést. Mármint nem kárörvendés szól belőlem, hanem örülök annak, hogy talán nem a tucat fiúk közé tartozol. Szerintem ez lehet a miértre a válasz. :) Nem egyeznek meg az igényeitek, az elvárásaitok, stb.
2013. szept. 23. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!