Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok az tényleg nagyon...

Lányok az tényleg nagyon zavaró ha tetszik egy fiúnak egy lány és találkoztak már meg minden de minden nap irogat neki facebook on?

Figyelt kérdés

2013. szept. 22. 16:59
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Ha van téma akkor nem, de ha csak ilyen "Szia, mizu?"-kat írogat akkor igen.
2013. szept. 22. 17:01
 2/4 anonim ***** válasza:
76%

Az elsőnél a pont! Sablonkérdésre nem vagyok kíváncsi,ha tetszik külsőre,ha nem. Ha viszont mondjuk elkezdünk 4-kor beszélgetni és 8-kor kapok csak észbe,hogy te jó ég,mennyi hülyeségről tudtunk beszélni és mennyi mindent szeretnék még mondani,na az már nagyon jó dolog.:D

17L

2013. szept. 22. 17:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát, engem azért kicsit zavar. Ne írjon minden nap, ne tegyen úgy, mintha már ezer éve barátok lennénk, hiába lehet, hogy lesz majd közöttük valami. Nem szeretem ezt a túlzott bizalmaskodást és eléggé meg szokott ijeszteni.

Szóval 3-4 naponta inkább. És egyre gyakrabban :)

17L

2013. szept. 22. 17:36
 4/4 anonim válasza:

én most is ebbe a helyzetbe vagyok és szerintem jó

örülök ha ír de az tényleg nagyon rossz ha nincs semmi értékelhető abban amit rá írsz 16L

2019. febr. 21. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!