Lányok az tényleg nagyon zavaró ha tetszik egy fiúnak egy lány és találkoztak már meg minden de minden nap irogat neki facebook on?
Figyelt kérdés
2013. szept. 22. 16:59
1/4 anonim válasza:
Ha van téma akkor nem, de ha csak ilyen "Szia, mizu?"-kat írogat akkor igen.
2/4 anonim válasza:
Az elsőnél a pont! Sablonkérdésre nem vagyok kíváncsi,ha tetszik külsőre,ha nem. Ha viszont mondjuk elkezdünk 4-kor beszélgetni és 8-kor kapok csak észbe,hogy te jó ég,mennyi hülyeségről tudtunk beszélni és mennyi mindent szeretnék még mondani,na az már nagyon jó dolog.:D
17L
3/4 anonim válasza:
Hát, engem azért kicsit zavar. Ne írjon minden nap, ne tegyen úgy, mintha már ezer éve barátok lennénk, hiába lehet, hogy lesz majd közöttük valami. Nem szeretem ezt a túlzott bizalmaskodást és eléggé meg szokott ijeszteni.
Szóval 3-4 naponta inkább. És egyre gyakrabban :)
17L
4/4 anonim válasza:
én most is ebbe a helyzetbe vagyok és szerintem jó
örülök ha ír de az tényleg nagyon rossz ha nincs semmi értékelhető abban amit rá írsz 16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!