Hogy lehet ennyi véletlen?
Figyelt kérdés
Szóval nagyon egyszerű a tényállás, tetszik egy srác... a városomból, ő azt hiszem, pontosan nem tudom mit csinál, most kezdte az egyetemet, én meg most lettem végzős. Nem ismerjük egymást, de nekem csakúgy megtetszett, itt-ott láttam már, és simán lehet, hogy bejövök neki, tehát ez nem olyan "úgysincs nála esélyem" dolog... na mindegy, szóval bejelöltem Facebookon, mert máshogy nem tudtam volna felvenni vele a kapcsolatot, semmi összeköttetésünk nincs, úgyhogy tettem amit tennem kellett... de közben kiderült, hogy ő egyáltalán nem használja a facebookot. Eleve kevés közös ismerősünk van, (pedig ez egy kis város, bárkivel van min. 60 közös ismerősöm, de vele csak 6 db. van) és van róla feltéve pár kép, de azok is régiek... szóval várhatom, hogy visszaigazoljon, már lassan 2 hónapja jelöltem be. (na jó, azt is lehet gondolni, hogy direkt nem jelöl vissza, de szerintem tényleg nem használja a fb-t, azért meglátszik... pl. borítóképe sincs. de mindegy, nem analizálom tovább) na és kiderült, hogy ugyanannál az autósiskolánál tanulunk. volt egy (hosszúelmesélni) összeülés, ahol néhányunknak meg kellett jelenni, és mikor ott voltunk (ez a srác nem volt ott), a nő felolvasta, hogy ki fizetett, kinek kell fizetni, meg ilyeneket, és akkor csakúgy kijelentette, hogy "a srác" meg kifizette a bejáratnál... szóval majdnem alkalmam nyílt találkozni vele, de pont nem, mert ő elintézte ezt a dolgot, még a találkozó előtt... akkor nagyon "idegesnek" vagy nem is tudom minek éreztem magam... aztán elkezdtem járni egy másik oktatóhoz (az autósiskolának több oktatója van, én meg a másikhoz mentem, ott kezdtem el tanulni újra) és kiderült, hogy a srác is ott tanul, mert mondta az oktató, hogy "a srác is mindig nyomta a féket a piros lámpa előtt" és akkor megint megdobbant a szívem, fura volt hallani, hogy így kiemeli, meg megint idegesítő, amúgy más emberekről sosincs szó, de őt kiemelte, hogy pont az a szokása van, mint nekem... azután úgy mentem mindig vezetni, hogy hátha összetalálkozunk, de csak két ilyen alkalom volt, mert most meg kiderült, hogy levizsgázott... így fogalmam sincs, milyen alkalmam lehet találkozni vele... nem is foglalkoznék már a dologgal, "csak egy srác, aki tetszett" de ezek, hogy ilyen fura véletlenek voltak (vagy csak szerintem fura) ez mind megőrjít, és keresni akarom a megoldást, hogy kezdjünk valamit!! miközben... az is bennem van, hogy ne legyek túlságosan "fura" mert ő nem is tud rólam, én meg már mennyi mindent tudok őróla a háta mögött ez így fura. na, tudom ez a kérdés is fura, de várom a válaszokat/véleményeket. ne kíméljetek..:P2013. szept. 22. 21:07
1/6 anonim válasza:
Hát bocs, de ezt nem olvasom el. :D
2/6 A kérdező kommentje:
na jó. amúgy csak annyi a bajom, hogy nem tudom mit kezdjek magammal...
olyan kérdést is ki akartam írni, hogy "hogy lehet, hogy vannak akik megismerik a szerelmet, míg mások nem, vagy később?!" csak azzal lennének problémák. viszont érdekes kérdés!
2013. szept. 22. 21:14
3/6 anonim válasza:
Velem is tök hasonló dolog van, és én is kivagyok kicsit emiatt :/ L
4/6 anonim válasza:
Elég hosszúra sikerült.
Szerintem nincs értelme görcsösen keresni. Ha a sors összehoz titeket, akkor örülj neki, ha pedig nem, akkor csak egy fiú volt a sok közül.
5/6 A kérdező kommentje:
meg azért is különleges, mert eddig mindig az ilyen "nagyonmenő" srácokat kerestem, akiknek nagy a szájuk, és stb. de most ő olyan más, kis csendesnek tűnik, de mégis nem sok mindent tudok róla... de annyira meg akarnám ismerni!!!
2013. szept. 22. 21:19
6/6 anonim válasza:
úúú hát ez tényleg sok véletlen, de az a helyzet, hogy tényleg csak véletlenek. de ha hiszel a sorsszerűségben, akkor szerintem ne hagyd annyiban a dolgot. próbálj meg olyan helyeket keresni, ahova ő is járhat rendszeresen, amilyen ez az autósiskola is volt. mondjuk könyvtár, kávézó vagy egy park. Előbb utóbb csak sikerül még találni valamilyen közös pontot, főleg ha sok bennetek a hasonlóság...szerintem ne add fel!! :)) sok sikert!! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!