Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Veletek is történt már ilyesmi?

Veletek is történt már ilyesmi?

Figyelt kérdés
Van egy pasi nos az elején amikor megismertem őt tökre nem volt szimpatikus,aztán ő folyamatosan bókolt nekem aranyos és kedves velem. Nem tudtam egyszerűen vele elképzelni az életem. De egyszer aztán minden megváltozott. Azon vettem észre magam ,hogy minden egyes nap rá gondolok,hogy most vajon mit csinálhat,gondol e rám,tetszhetek e neki. Szerintetek miért van ez?? Mit tegyek?? Mondjam el neki?? Ti mit tennétek?? Köszönöm

2013. szept. 22. 16:18
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:

Az emberek 95%-val megtörténik az 16-22 éves korukig többször is, ne aggódj nem egyedi és elszigetelt az eseted.

Mindenféleképpen beszélj vele, máshogyan nem fog menni!

2013. szept. 22. 16:22
 2/35 A kérdező kommentje:
Köszi csak ott az a bizonyos korkülönbség. Engem mondjuk nem zavar,azt mondta őt se.
2013. szept. 22. 16:24
 3/35 anonim ***** válasza:
korkülönbségről nem is volt szó.
2013. szept. 22. 16:55
 4/35 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem leírni
2013. szept. 22. 16:56
 5/35 anonim ***** válasza:
amúgy meg a sok bók és a kedvesség kiváltotta a hatását. megkedvelted és most már el tudnál vele képzelni valami komolyabbat is. ha bókol és feltűnően kedves veled, akkor elég gyanús, hogy te is bejössz neki. azt, hogy minden nap gondolsz rá, meg ilyenek, szerintem ne mondd el. inkább olyat mondhatsz, hogy ha van valami, ami hozzá köthető, akkor mondod, hogy tegnap járták valamerre, megláttad ezt a valamit és eszedbe jutott ő. erre visszakérdezhetsz, hogy nála nem szokott ilyen lenni? de mindenképp legyél óvatos, sosem tudhatod, hogy milyen szándékai vannak. 23/F
2013. szept. 22. 17:00
 6/35 A kérdező kommentje:
Köszi. Csak 20 év kb a korkülönbség ez gáz???
2013. szept. 22. 17:03
 7/35 anonim ***** válasza:
hol ismerted meg, milyen céllal, ő milyen céllal ismert meg téged?
2013. szept. 22. 17:07
 8/35 A kérdező kommentje:
Igazából kollegája által ismertem meg. Nem volt úgy különösebb cél,ő szólított meg először ,mert egyszer együtt száltunk le a buszról
2013. szept. 22. 17:09
 9/35 anonim ***** válasza:

20 év na ne már!

Gondolj már bele mi lesz veletek 10 év múlva! Te vélhetően akkor leszel 30 vagy még annyi sem, ő meg már 50 vagy több is!

De ez a te ill. a ti dolgotok, nem török pálcát, csak gondolj bele miért kezdett el bókolni? Kapuzárási pánik és te lehetsz a mentsvár, egy darabig!

2013. szept. 22. 17:11
 10/35 A kérdező kommentje:
Volt már vele egy idős barátom vele 3évig tartott ezt tudja ő is
2013. szept. 22. 17:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!