Veletek is történt már ilyesmi?
Figyelt kérdés
Van egy pasi nos az elején amikor megismertem őt tökre nem volt szimpatikus,aztán ő folyamatosan bókolt nekem aranyos és kedves velem. Nem tudtam egyszerűen vele elképzelni az életem. De egyszer aztán minden megváltozott. Azon vettem észre magam ,hogy minden egyes nap rá gondolok,hogy most vajon mit csinálhat,gondol e rám,tetszhetek e neki. Szerintetek miért van ez?? Mit tegyek?? Mondjam el neki?? Ti mit tennétek?? Köszönöm2013. szept. 22. 16:18
11/35 anonim válasza:
szerintem is hanyagolnod kéne ezt a dolgot, mert nem hiszem, hogy komoly szándékai lennének veled. pár alkalom esetleg és ennyi.
12/35 A kérdező kommentje:
Ezt könnyű mondani csak elfelejteni nem könnyű
2013. szept. 22. 17:15
13/35 anonim válasza:
de az a kérdés, hogy te mit szeretnél. csak azt, hogy legyen valakid, akivel jobb esetben együtt vagy pár évig, vagy sokkal előbbre tervezel. egy 20 évvel idősebb férfit nem fogsz tudni megváltoztatni semmilyen szinten, így csak akkor lehet életképes a dolog, ha tökéletesen passzoltok egymáshoz. ezt viszont kétlem. inkább keress a saját korosztályodban, vagy kicsit fentebb, de a 20 az már tényleg nagyon sok.
14/35 anonim válasza:
Kileszel csak használva semmi több, utána meg nem fogsz megbízni abban, aki komoly szándékkal közeledne feléd!
15/35 anonim válasza:
elfelejteni? kerüld és ismerkedj másokkal, ha nem zúgtál bele, akkor menni fog.
16/35 A kérdező kommentje:
Én nekem nem áll szándékomba őt megváltoztatni a szerelem nem ilyen ,hogy most bocs de megváltoztatlak én úgy szeretem amilyen
2013. szept. 22. 17:18
17/35 A kérdező kommentje:
Szerintem szerelmes vagyok belé csak az a baj engem sose érdekeltek a velem egykorú pasik ,az idősebbekkel mindig is jobban kijöttem
2013. szept. 22. 17:20
18/35 anonim válasza:
Nem érted! Ő nem fog Téged szeretni, hanem csak kihasználni fog! Szexre kellesz csak már egy ilyen szituációban, hidd el láttam már ilyet, és a végét is!
19/35 A kérdező kommentje:
Azért köszönöm a véleményeket
2013. szept. 22. 17:24
20/35 anonim válasza:
Tudom, tisztában vagyok vele, hogy hülyének nézel és nem hiszed el, de pedig ez az igazság! Csak jót akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!