Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Veletek is történt már ilyesmi?

Veletek is történt már ilyesmi?

Figyelt kérdés
Van egy pasi nos az elején amikor megismertem őt tökre nem volt szimpatikus,aztán ő folyamatosan bókolt nekem aranyos és kedves velem. Nem tudtam egyszerűen vele elképzelni az életem. De egyszer aztán minden megváltozott. Azon vettem észre magam ,hogy minden egyes nap rá gondolok,hogy most vajon mit csinálhat,gondol e rám,tetszhetek e neki. Szerintetek miért van ez?? Mit tegyek?? Mondjam el neki?? Ti mit tennétek?? Köszönöm

2013. szept. 22. 16:18
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező, Nekünk miért is lenne jó ? :))

Mint írtam, nem lehetünk együtt, szóval kicsit sem jó, de Szeretem és ezért elengedni sem tudom, míg tudok kitartok mellette és remélem, mielőbb együtt lehetünk ! :))

Szóval jelenleg, nem jó, kicsit sem ... Sajnos :(

2013. szept. 22. 19:45
 32/35 A kérdező kommentje:
De arra értettem kedves Utolsó,hogy ti legalább tudjátok ,hogy szeretitek egymást!
2013. szept. 22. 20:33
 33/35 A kérdező kommentje:
És miért nem vagytok együtt??
2013. szept. 22. 20:33
 34/35 anonim ***** válasza:

Értem :))

Igen, egyre jobban és jobban ! :))

Azt ide nem írnám le, hogy mi is az oka ! :)

2013. szept. 23. 01:01
 35/35 anonim ***** válasza:
Én csak az 1. oldalt olvastam el, de a20 év különbségen megakadt a szemem. Akárhogy nézzük NAGYON SOK! De te tudod, de nem lesz hosszú életű a kapcsolat már most közlöm.
2013. szept. 23. 18:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!