Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Veletek is történt már ilyesmi?

Veletek is történt már ilyesmi?

Figyelt kérdés
Van egy pasi nos az elején amikor megismertem őt tökre nem volt szimpatikus,aztán ő folyamatosan bókolt nekem aranyos és kedves velem. Nem tudtam egyszerűen vele elképzelni az életem. De egyszer aztán minden megváltozott. Azon vettem észre magam ,hogy minden egyes nap rá gondolok,hogy most vajon mit csinálhat,gondol e rám,tetszhetek e neki. Szerintetek miért van ez?? Mit tegyek?? Mondjam el neki?? Ti mit tennétek?? Köszönöm

2013. szept. 22. 16:18
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Köszi
2013. szept. 22. 17:27
 22/35 anonim ***** válasza:
Szívesen!
2013. szept. 22. 17:29
 23/35 A kérdező kommentje:
Azt nem értem akkor mért ilyen kedves velem? Ha szexelni akarna már rég megmondhatta volna vagy rámnyomult volna vagy valmai de még semmi ilyen sem volt
2013. szept. 22. 17:30
 24/35 anonim ***** válasza:
Ez csak a beetetés! Nem akar feltűnően nyomulni, hiszen az elég egyértelmű akkor, hogy mit is akar! Szépen lassan cserkész be, ennyi.
2013. szept. 22. 17:33
 25/35 anonim ***** válasza:

Miért ne tetszhetne egy idősebb Férfinak anélkül, hogy csak a Szexre menne ? Miért vagytok ilyen korlátoltak ?

Teljesen átérzem a Kérdező helyzetét, mivel hasonló helyzetben vagyok én is. Bár én nem álltam oda elé, nem vallottam színt, hagytam a dolgokat, hogy kialakuljanak a maga idejében úgy is kiderült minden. S Ő tette meg az első lépést felém, bevallotta, hogy belém szeretett, csak sajnos, mi egyéb okokból nem lehetünk együtt.

Hozzá tenném, köztünk 13 év a korkülönbség ! :))

L/24

2013. szept. 22. 18:37
 26/35 anonim ***** válasza:
Egyébként mindenki úgy éli az életét ahogyan akarja, de azért 20 év korkülönbség az azért nem csak 13! Simán a lány is lehetne, nem? De mégegyszer elmondom nem ítélkezni akarok, csak vegye tudomásul, hogy nem kell az Gyémántlakodalmat komolyan kalkulálni!
2013. szept. 22. 18:59
 27/35 anonim ***** válasza:
* lánya
2013. szept. 22. 19:01
 28/35 anonim ***** válasza:

Teljesen igazad van 26-os, a Lánya is lehetne !

De, ha meg se próbálják, akkor honnan tudná, hogy működne-e a dolog ? Lehet, hogy működni fog, lehet, hogy nem, de ha nem próbálják meg, sosem fogják megtudni, s lehet, majd azon rágódnak, hogy mi lett volna, ha ...

Meg hát, a kérdező érzései sem fognak attól elmúlni, ha nem lesz ebből semmi sem. Ha Ő megszeretné próbálni Vele, akkor hajrá, lehet össze jön Nekik, (szorítok érte), vagy nem, de akkor is megpróbálta, s lehet tanul majd belőle. :))

2013. szept. 22. 19:08
 29/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm azért mindenkinek a válaszát ,mindenesetre nem fogom elmondani neki,majd ahogy alakul
2013. szept. 22. 19:15
 30/35 A kérdező kommentje:
25ös jó nektek
2013. szept. 22. 19:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!