Veletek is történt már ilyesmi?
Miért ne tetszhetne egy idősebb Férfinak anélkül, hogy csak a Szexre menne ? Miért vagytok ilyen korlátoltak ?
Teljesen átérzem a Kérdező helyzetét, mivel hasonló helyzetben vagyok én is. Bár én nem álltam oda elé, nem vallottam színt, hagytam a dolgokat, hogy kialakuljanak a maga idejében úgy is kiderült minden. S Ő tette meg az első lépést felém, bevallotta, hogy belém szeretett, csak sajnos, mi egyéb okokból nem lehetünk együtt.
Hozzá tenném, köztünk 13 év a korkülönbség ! :))
L/24
Teljesen igazad van 26-os, a Lánya is lehetne !
De, ha meg se próbálják, akkor honnan tudná, hogy működne-e a dolog ? Lehet, hogy működni fog, lehet, hogy nem, de ha nem próbálják meg, sosem fogják megtudni, s lehet, majd azon rágódnak, hogy mi lett volna, ha ...
Meg hát, a kérdező érzései sem fognak attól elmúlni, ha nem lesz ebből semmi sem. Ha Ő megszeretné próbálni Vele, akkor hajrá, lehet össze jön Nekik, (szorítok érte), vagy nem, de akkor is megpróbálta, s lehet tanul majd belőle. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!