Középiskola 1. osztályában tetszik egy lány, mit rajzoljak neki?
Figyelt kérdés
Szóval amúgy mögöttem ül(mindenki oda ült ahova akart) a barátnőjével, néha beszélgetünk, ja és mutattam neki egyik rajzomat, amit még egyik órán csináltam(egy 30 perces munka, úgyhogy nem valami túl jó,de nem is rossz,egyébként az osztályba messze jobban rajzolok mindenkinél,és más úgylehet ilyet rajzolni sem tudott volna) és nagyon tettszett neki,meg másnak is egyébként.Úgyhogy gondoltam rajzolok neki vmit.2013. szept. 26. 19:45
2/27 anonim válasza:
Nekem gimiben mindig fütyit rajzoltak a füzetembe a srácok. Elég uncsi volt, szóval azt ne! :'D
Ha van valami jellegzetes dolog, amit szeret, jellemző rá, akkor valami ahhoz kapcsolódót alkoss. (Bocsi, hogy nem tudok érdemben segíteni, csak nehéz, hogy nem ismerem a hölgyeményt)
3/27 szelena97 válasza:
rajzolsz ilyen jól?:DD
4/27 anonim válasza:
kutyát vagy macskát, amelyiket szereti
5/27 anonim válasza:
Ha tetszik egy csaj, középiskola 1. osztálylában, már túlkéne lépni a rajzolgatáson, és tököt kéne növeszteni. Ezzel nem fogod megnyerni (MAX HA NAGYON SZERENCSÉD VAN, ESETLEG BARÁTNAK) friendship=no pussy for you.
6/27 anonim válasza:
ha tényleg jól rajzolsz, akkor rajzold le magát a lányt! ;)
7/27 anonim válasza:
Én azt rajzolnám, mint Fekete Pákó!
...
"EGY HÁROM CSOKI FUCSIT!"
8/27 anonim válasza:
kedves 3-as, nemtudom mi a különleges abban a szemben, még annyira élethű sem...
9/27 anonim válasza:
Jaaaj, VIRÁGOT!!! Nekem olyan gyönyörű rózsákat rajzolt egyszer egy srác!!! *-* Tök ari volt:):)
10/27 anonim válasza:
nadeamúgy, tényleg, rajzold le vagy valami :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!