Tetszik egy lany hogyan szolitsam le?
Nos a helyzet a következő,elkezdődött a suli es most új útvonalon jarok, mint régen. Amerre megyek tolem egy utcára lakik egy lany aki nagyon tetszik nekem, de nem tudom, hogy szolitsam le, vagy mit mondjak neki. Eddig kb 3x lattam mikor mentem/jottem a suliból.
Varom az ötleteket, hogy hogyan szolitsam le. Koszi!
ja es bocs a helyesírásért de telorol irok
Attól még hogy telefonról írsz, tudnál helyesen írni, ah egy kicsit megerőltetnéd magadat.
Amúgy meg számtalan ilyen kérdés van. Keress rá egyre! ;)
Remélem tudtam segíteni.
tök mindegy mivel mész oda. Elég ha az elején azzal mész, hogy "hogy hívnak?", válaszol, mosolyogsz egyet, megdícséred milyen szép neve van és továbbmész.
Ez kicsit "felb@ssza" a csajt, elgondolkoztatja, esetleg odakiált, hogy te is mond meg. Azután meg lesz ami lesz.
Ha nem kiált, holnap már mondhatod, hogy "Szia Sári, szép napunk van. Tetszik a ruhád blablabla"
mindig az első a legnehezebb.
2 Dolgot tehetsz:
- Vagy megteszed és legrosszabb eset, hogy nem lesz semmi (nem zárja ki, hogy másnap is próbálkozz)
- Nem teszed meg, egész életedben fogod a fejed, hogy milyen beszari voltál, hogy lehettél ilyen hülye és gyáva és te is 30 évesen olyan kérdéseket fogsz feltenni, hogy "az gáz, ha 30 évesen még nem csókolóztam?"
Nehéz a választás, de hidd el, 10 év múlva amikor nagy problémáid lesznek, ez csak bilifüle lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!