Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Középiskola 1. osztályában...

Középiskola 1. osztályában tetszik egy lány, mit rajzoljak neki?

Figyelt kérdés
Szóval amúgy mögöttem ül(mindenki oda ült ahova akart) a barátnőjével, néha beszélgetünk, ja és mutattam neki egyik rajzomat, amit még egyik órán csináltam(egy 30 perces munka, úgyhogy nem valami túl jó,de nem is rossz,egyébként az osztályba messze jobban rajzolok mindenkinél,és más úgylehet ilyet rajzolni sem tudott volna) és nagyon tettszett neki,meg másnak is egyébként.Úgyhogy gondoltam rajzolok neki vmit.

2013. szept. 26. 19:45
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Figyeld meg, hogy mit szeret a lány, és azt rajzold le.

Szerintem egyébként ez aranyos dolog, még ha már ilyen korban nem is megszokott. Én biztos nagyon örülnék neki még így 20 évesen is és emiatt én nem raknám be a barátzónába.

2013. szept. 26. 22:14
 12/27 anonim válasza:
Egyetértek Loissal...szerintem nagyon aranyos és én sem friendzone-olnálak. Én nagyon örültem volna neki, de általában én rajzoltam nekik... :D Az előttem szólóknak igaza van, figyeld meg mit szeret vagy mi jellemző rá :) Valami szép különleges virág is jó ötlet.
2013. szept. 27. 08:11
 13/27 anonim ***** válasza:
téged és őt chibi-be ahogy egy hatalmas szivet fogtok ketten! én örülék neki, szerintem ő is! 15/L
2013. szept. 27. 14:32
 14/27 A kérdező kommentje:
Először is köszönöm a válaszokat, a 2#-nak : ennyire nem vagyok perverz:D, és nagyjából tudok olyan szemet, viszont portré rajzolás nem megy annyira jól, vagyis nem lenne olyan szép, mintha pl. virágot rajzolnék, amit tanácsoltak is. A kutya, cica jó ötlet,köszönöm, viszont hogy egyből szíveket rajzoljak, szerintem korai, később meg már minek(?).A szívre én is gondoltam, sőt valami ilyesmire: https://www.youtube.com/watch?v=uawzAL4It2Y
2013. szept. 27. 16:19
 15/27 anonim ***** válasza:
am ha ilyen színessel akarsz rajzolni, akkor v. van neked, vagy veszel 36db-t 20K-értékben mivel ez Polychromos ceruza ha jól látom
2013. szept. 27. 18:48
 16/27 A kérdező kommentje:

Egyébként nem teljesen értem, hogy azzal mire céloztok , hogy nem raknám be a barátzónámba?

Eggyik nap láttam rajta egy farkasos pólót, és múltkor pedig egy nagyon szép képet, két farkassal.

2013. szept. 28. 07:59
 17/27 A kérdező kommentje:
Nem vagyok nam fészbukos, sőt,eggyáltalán nem használom, de megnéztem a facebookját, és van egy csomó rózsás képe,rózsabokrok.
2013. szept. 28. 08:30
 18/27 anonim ***** válasza:
De cuki! Rózsát, vagy őt magát.
2013. szept. 28. 17:42
 19/27 A kérdező kommentje:

Rajzoltam:

Igaz nem ez a legjobb művem, de szerintem nem rossz.

[link]

2013. szept. 29. 22:27
 20/27 A kérdező kommentje:

Ezt a 20-30 perces művem, igazából elég ronda lett:

[link]

2013. szept. 29. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!