Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy nagyon...

Miért van az, hogy nagyon ritkák a szép rocker lányok, és miért van az hogy a szép lányok nagyrésze diszkós p. csa?

Figyelt kérdés

Eddig életemben 2 szép lányt láttam, aki rocker az összes többi szépség ott rázza a seggét a diszkóban(ahová én soha be nem teszem a lábam). Ha meg emlitem nekik, hogy én milyen műfajt szeretek, akkor már nem is érdeklem őket...csak ott qrják el, hogy én semmilyen nőért soha fel nem hagyok a rockal/metállal.

Erre tud valaki ÉRTELMES magyarázatot, adni, esetleg hozzáfűznivaló?

17F

2013. szept. 23. 00:06
1 2 3 4 5 6
 41/53 A kérdező kommentje:
Jólvan jólvan, mondtam már, hogy amikor izzadt vok, olyankor minden nap tusolok, főleg ha meleg van és nagyon izzadok, akk napi 2x is. Utálom ha ragadok vagy ha érzem magamon hogy izzadt vagyok, vagy ha zsiros a hajam, ezek mind olyan dolgok, amiket nem tűrök sokáig magamon. Lássátok rocker vagyok és nem zsiros a hajam, ugyhogy légyszives száljatok le erről, hogy aki rocker az büdös és zsiros hajú, mert nem az!
2013. szept. 25. 22:55
 42/53 anonim ***** válasza:
100%

Hjaj... végigolvastam megint a dolgokat nem bírom ki hogy ne írjam le a véleményem megint :D

Először is az általánosítgatóknak nem sok valós tapasztalata lehet az életből. :)

A rockerek koszosak és zsíros hajúak? Előfordul, ugyan úgy mint a diszkósoknál :D Ott a pasik erős sprével nyomják el a szagokat zuhi helyett, a csajok meg a sminket se mossák le az arcukról esténként rendesen.

Nekem már több rocker pasim is volt, soha egyik se volt se koszos, se büdös :) Max akkor szóltam rájuk mikor elkezdtek szakállat növeszteni, hogy neeeee, mert az szúr, de az nemcsak a rockerek szokása.

És hogy bakancsban büdös a láb? :D hajaj, magassarkúban szerintetek nem lesz az? Nem tűnik logikusnak, de akármilyen nyitott az a cipő, magassarkúban mászkáló csajoknak iszonyat büdös a lábuk estére... én már csak tudom mert koliban jó pár ilyen csinimini csaj szobatársam volt már. :/

és igénytelenebbek is voltak mint ééén a nagy rocker -_-

(mind takarítás mind rendrakás mind tisztálkodás szempontjából)

Ez nem általánosítás volt, hanem csak azt mondom, hogy minden stílusnak megvannak az igénytelenei. :)

Csak a rockereknél jobban kitűnnek a túlzottan rocker életérzésűek, mert nálunk nem lényeg villogni, a csajok szolidan öltöznek, nem feltűnősködnek, és ja, max azok akik vagy nagyon dögösek vagy rondák és ezzel ellensúlyoznak.

Míg a plázacicáknál MIND ugyan olyan dögös ruhákban jár ugyebár, az is akinek jól áll az is akinek nem. :) Ott nincsenek ám visszahúzódó szolid lánykák. :D

Rockeréknél meg a normálisabbak átlagosak, ki se néznéd belőlük h rockerek, az utcán max megnézed hogy de helyes ez a csaj... de oooh nem rocker :( ... aztán meg ki tudja :P

És a kolis évek alatt az is lejött, hogy a diszkósok kb leszarják h zavarnak e mást a zenéjükkel, soha nem üvöltött a rock nyitott ajtónál mások "örömére", ellenben a diszkó meg a tüc tüc még hajnali 4-5kor is bömbölt minden egyes nap még vizsgaidőszakban is. Aki szólni mert azt elküldték a búsba.

Szóval ezerszer inkább egy normálisabb rocker pasival járnék mint egy alkalmazkodni se képes diszkóssal. És igen ez általánosítás :P, mert eddig csak ilyeneket ismertem, de egy több száz lakosú koliból elég sok ilyen példa volt :)

(de nem ez volt a kérdés, csak ha már felhoztátok a mások leszólogatását... :P)

2013. szept. 26. 01:54
 43/53 anonim ***** válasza:
Utolsó melyik városban voltál koleszos? :D
2013. szept. 26. 10:55
 44/53 A kérdező kommentje:
Ez engemis érdekelne, habár kicsi az esély, hogy eggyáltalán ugyanabban az országban élünk...
2013. szept. 26. 12:35
 45/53 anonim ***** válasza:

Nem mondanám meg melyik városban, mert még elkapnak az ott lakók, hogy panaszkodok rájuk. XD

De hogy be tudjátok határolni: Magyarország

2013. szept. 26. 13:00
 46/53 A kérdező kommentje:
Hát gondoltam... én Erdély-i vagyok.
2013. szept. 26. 13:12
 47/53 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar, hogy panaszkodsz, mert ugyanezt élem át jelenleg én is... xD
2013. szept. 26. 13:32
 48/53 anonim ***** válasza:
En is Erdelyi vagyok :)
2013. okt. 4. 22:17
 49/53 A kérdező kommentje:
Melyik városból?
2013. nov. 7. 17:47
 50/53 anonim ***** válasza:

Érdekes kérdés, és érdekes válaszok is érkeztek. Nekem is eszembe jutott már ez a dolog, de hogy 2 szép rocckerlányt láttál, az elég szerencsétlen arány. Egyébként én nagy különbséget e tekintetben nem vélek felfedezni, de azért úgy tapasztalom, hogy valamivel kevesebb a szép lány koncereteken, mint a diszkóba járók között. Persze lehet, hogy megtéveszt a p.icsás öltözködés. :D

A zenével és a szórakozóhelyekkel úgy vagyok, mint a kérdező (Kivéve a dubstep. Az hogy jött össze egyébként? :D) Jelenleg hosszú és nagyon gyorsan zsírosodó hajam van, szóval egyesek örülhetnek, hogy beleillek a sztereotípiájukba. Sok dolgot próbálgattam már a zsírosodás ellen, de eddig semmi nem használt (tippeket elfogadok). Így hosszú hajnál hajmosás utáni 3. nap már látszik a dolog, de amíg rövid hajam volt, már a 2. napon. (Ugye idő kell, amíg a zsír felkúszik a hajszálakon :D)

Nekem azért lenne jó, ha hasonló zenei érdeklődésű lenne a barátnőm, mert fontos szerepet játszik a zene az életemben. Hallgathatnánk ugyanazt a zenét, járhatnánk együtt koncertekre, lehet róla beszélgetni, stb. A diszkóba járók többsége nem ítéli el azt, ami ott általában folyik, én viszont igen, így ha szintén így gondolkodik a lány, akkor részben hasonló az értékrendünk, ami szerintem fontos egy párkapcsolatban.

2013. nov. 9. 16:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!