Miért van az, hogy nagyon ritkák a szép rocker lányok, és miért van az hogy a szép lányok nagyrésze diszkós p. csa?
Eddig életemben 2 szép lányt láttam, aki rocker az összes többi szépség ott rázza a seggét a diszkóban(ahová én soha be nem teszem a lábam). Ha meg emlitem nekik, hogy én milyen műfajt szeretek, akkor már nem is érdeklem őket...csak ott qrják el, hogy én semmilyen nőért soha fel nem hagyok a rockal/metállal.
Erre tud valaki ÉRTELMES magyarázatot, adni, esetleg hozzáfűznivaló?
17F
Hjaj... végigolvastam megint a dolgokat nem bírom ki hogy ne írjam le a véleményem megint :D
Először is az általánosítgatóknak nem sok valós tapasztalata lehet az életből. :)
A rockerek koszosak és zsíros hajúak? Előfordul, ugyan úgy mint a diszkósoknál :D Ott a pasik erős sprével nyomják el a szagokat zuhi helyett, a csajok meg a sminket se mossák le az arcukról esténként rendesen.
Nekem már több rocker pasim is volt, soha egyik se volt se koszos, se büdös :) Max akkor szóltam rájuk mikor elkezdtek szakállat növeszteni, hogy neeeee, mert az szúr, de az nemcsak a rockerek szokása.
És hogy bakancsban büdös a láb? :D hajaj, magassarkúban szerintetek nem lesz az? Nem tűnik logikusnak, de akármilyen nyitott az a cipő, magassarkúban mászkáló csajoknak iszonyat büdös a lábuk estére... én már csak tudom mert koliban jó pár ilyen csinimini csaj szobatársam volt már. :/
és igénytelenebbek is voltak mint ééén a nagy rocker -_-
(mind takarítás mind rendrakás mind tisztálkodás szempontjából)
Ez nem általánosítás volt, hanem csak azt mondom, hogy minden stílusnak megvannak az igénytelenei. :)
Csak a rockereknél jobban kitűnnek a túlzottan rocker életérzésűek, mert nálunk nem lényeg villogni, a csajok szolidan öltöznek, nem feltűnősködnek, és ja, max azok akik vagy nagyon dögösek vagy rondák és ezzel ellensúlyoznak.
Míg a plázacicáknál MIND ugyan olyan dögös ruhákban jár ugyebár, az is akinek jól áll az is akinek nem. :) Ott nincsenek ám visszahúzódó szolid lánykák. :D
Rockeréknél meg a normálisabbak átlagosak, ki se néznéd belőlük h rockerek, az utcán max megnézed hogy de helyes ez a csaj... de oooh nem rocker :( ... aztán meg ki tudja :P
És a kolis évek alatt az is lejött, hogy a diszkósok kb leszarják h zavarnak e mást a zenéjükkel, soha nem üvöltött a rock nyitott ajtónál mások "örömére", ellenben a diszkó meg a tüc tüc még hajnali 4-5kor is bömbölt minden egyes nap még vizsgaidőszakban is. Aki szólni mert azt elküldték a búsba.
Szóval ezerszer inkább egy normálisabb rocker pasival járnék mint egy alkalmazkodni se képes diszkóssal. És igen ez általánosítás :P, mert eddig csak ilyeneket ismertem, de egy több száz lakosú koliból elég sok ilyen példa volt :)
(de nem ez volt a kérdés, csak ha már felhoztátok a mások leszólogatását... :P)
Nem mondanám meg melyik városban, mert még elkapnak az ott lakók, hogy panaszkodok rájuk. XD
De hogy be tudjátok határolni: Magyarország
Érdekes kérdés, és érdekes válaszok is érkeztek. Nekem is eszembe jutott már ez a dolog, de hogy 2 szép rocckerlányt láttál, az elég szerencsétlen arány. Egyébként én nagy különbséget e tekintetben nem vélek felfedezni, de azért úgy tapasztalom, hogy valamivel kevesebb a szép lány koncereteken, mint a diszkóba járók között. Persze lehet, hogy megtéveszt a p.icsás öltözködés. :D
A zenével és a szórakozóhelyekkel úgy vagyok, mint a kérdező (Kivéve a dubstep. Az hogy jött össze egyébként? :D) Jelenleg hosszú és nagyon gyorsan zsírosodó hajam van, szóval egyesek örülhetnek, hogy beleillek a sztereotípiájukba. Sok dolgot próbálgattam már a zsírosodás ellen, de eddig semmi nem használt (tippeket elfogadok). Így hosszú hajnál hajmosás utáni 3. nap már látszik a dolog, de amíg rövid hajam volt, már a 2. napon. (Ugye idő kell, amíg a zsír felkúszik a hajszálakon :D)
Nekem azért lenne jó, ha hasonló zenei érdeklődésű lenne a barátnőm, mert fontos szerepet játszik a zene az életemben. Hallgathatnánk ugyanazt a zenét, járhatnánk együtt koncertekre, lehet róla beszélgetni, stb. A diszkóba járók többsége nem ítéli el azt, ami ott általában folyik, én viszont igen, így ha szintén így gondolkodik a lány, akkor részben hasonló az értékrendünk, ami szerintem fontos egy párkapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!