Miért van az, hogy nagyon ritkák a szép rocker lányok, és miért van az hogy a szép lányok nagyrésze diszkós p. csa?
Eddig életemben 2 szép lányt láttam, aki rocker az összes többi szépség ott rázza a seggét a diszkóban(ahová én soha be nem teszem a lábam). Ha meg emlitem nekik, hogy én milyen műfajt szeretek, akkor már nem is érdeklem őket...csak ott qrják el, hogy én semmilyen nőért soha fel nem hagyok a rockal/metállal.
Erre tud valaki ÉRTELMES magyarázatot, adni, esetleg hozzáfűznivaló?
17F
Az igénytelenséggel kapcsolatban: Nekem nincs hosszú hajam, se bakancsom, se bőrdzsekim, a koponyás pólóknál megáltam. Szóval eggyáltalán nem vagyok igénytelen, ez a lényeg. Heti 3-4 tusolással szerintem simán ápoltnak nevezhetem magam.
Annak aki azt irta, hogy bosszuból lesznek rockerek annak valamilyen szinten igaza lehet, nekemis ez lett volna a tippem, ha a saját kérdésemre választ kellett volna adjak.
Aki pedig emlitette a YourLivingRoom-ot, az rám ijesztett, mert én onnan jöttem a tegnap, amikor feltettem ezt a kérdést XD. Azthiszem egy városból vagyunk.
Ja és többször is mondtátok, hogy járjak konecrtekre. Hát képzeljétek, járok, csak q.rva ritkán van errefele, abból amit én szeretek, kb. évi 3 koncert és azt a 2 stép rock lányt is ott láttam, koncerten.
Heti 3-4 tusolás? Az egy picit ritkább, mint napi 1.
Ezzel tuti nem leszel nyerő a csinos lányoknál...
Kedves Kérdező!
Először is megrémültem hogy heti 3-4 tusolást említesz, a napi 1-2 helyett. Azt gondolom egy tüneményes lány életébe első rangú a higiénia.... gondolom!
Másodszor pedig visszaemlékezve 16-17 éves koromra, ugyan így láttam a világot, "diszkópatkány" fejjel :) Csak én a rocker csajok között láttam meg az ideált. Ez n
em gond, de a zenei műfaj nem egy olyan dolog ami miatt ellenszenvet kell kiválts a másik nemből. Én jártam rocker csajjal akkoriban, és nem a zenei stílusunk miatt váltunk el. Nyitottunk egymás felé, ő megmutatta hogy a rock között is van "diszkósabb féle" én pedig megmutattam hogy egy diszkós zene is lehet "rock beütésű".
Ugyan máááár, manapság tudjuk jól nem ez a fontos. NEM A LEGFONTOSABB. Szerintem ha kisugárzásban és külsőre adsz magadra, és bevágódsz egy lánynál, és kiderül hogy te milyen zenét hallgatsz (hangsúlyozom nem ez az első rangú) nem lesz probléma. Szimplám rossz oldalról közelíted meg a párkeresés kérdését!
24/F
ha azok a diszkóp*csák rockerek lennének, ugyanolyan visszataszító lenne a személyiségük, hidd el. normális és szép lányok mindkét műfajban akadnak. :)
egyébként, mielőtt félreértés történne, rocker vagyok, több zenekarban játszom. volt már diszkós barátnőm. jól kijöttünk egymással - ő eljött metálkoncertre, én pedig néha elnéztem diszókba, ezt hívják kompromisszumnak. ha egy nőnek kellesz, nem a zenei ízlésvilágod fog neki számítani.
vajdasági vagyok egyébként, errefelé is ritkán van koncert, de mindig vannak szép lányok, csak szét kell nézni. :) én zenészként fent a színpadról jól látom ezt, hidd el. ;) és tényleg, ne erősítsd a sztereotípiát azzal, hogy mindent lemondasz, ami nem metál. azért van sokféle zene, hogy mindenki megtalálja a neki tetszőt. :) felénk sajnos egyre kevesebb a rocker, sorra zárnak be a klubok, mert átvonzzák a diszkók az embereket, de még így sem szidom a diszkósokat, inkább igyekszem olyan zenét csinálni, amiben ők is meglátják a fantáziát, és netalántán egy-két koncertre eljönnek :D eddig bevált :D (és képzeld, elsőként a nőket vonzottuk hozzánk ;D)
Azért van kedves kérdező, mert a te ízlésednek a kikent, kifent, ribizlinek öltözött misszp*csák jönnek be.
A rocker, alteros lányok közt sokkal több a valóban szép lány, csak rajtuk nincs cicanaci, extramini feszülős egyberuha, 20 centis tűsarkú, meg fél kila smink.
Bármelyik rocker csajt "elkészítanénk" így már a látványtól eldurranna a p*csöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!