Lányok van akinek bejönnek a rockerek pedig nem rocker?
A személyiség, hogy válaszoljak helyette.
A kérdéshez pedig annyit fűznék hozzá, hogy oda-vissza beválhat, de persze embere válogatja. Nekem bejönnek, mert én is egy szerszámos láda teljes tartalmát aggatom magamra és bakancsban flangálok.
Alapvetően én sem vagyok rocker, nem szeretem, nem hallgatom és nem vonz semmilyen téren sem.
Viszont a buszon hazafele, egy nagyon rendesnek tűnő rocker sráccal szoktam utazni. Először a kedves tekintete tűnt fel nekem. A viselkedése is úriemberhez méltó. Utolsónak száll fel a buszra, átadja a helyét mindig a gyerekeknek és az idősebbeknek és tisztelettudóan köszön a felnőtteknek is. A haja két oldalt fel van nyírva, középen copfba van kötve a hosszú része és ő is mindig bakancsot, láncot, karkötőt és egyéb "csecsebecséket" aggat magára. Alapvetően az ilyen stílus messze áll tőlem, de az ő személyisége nagyon megfogott és a stílusa sem izgat e miatt. Sőt, mondhatni már egyedinek látom és elfogadtam így, ahogy van. :)
Ha a személyiséged megnyerő, felkeltheted egy olyan lány figyelmét is aki látszólag nem egy rock kedvelő típus.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!