Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk (22-30) nektek bejönnek a rocker csajok?
De ízlésesen öltözik, van stílusa, nem egy tramplit kell elképzelni, aki magára aggadt mindent, csak hogy kemény rockernek tűnjön, és nem hord szakadt ruhákat.
Nekem bejönnek. Szerintem sokkal vonzóbb az ilyen stílus, mint a plázacicás.
25/F
Kedves Mángorló Doktor!
Mondcsak ki vagy te?! Ki a f*sznak érzed magad, hogy csak így ismeretlenül le szukázol ??!! Nem ismersz, így hát nem kéne olyat állítani amit nem tudsz!! Én is mondhatnám hogy egy köcsőg szemét g*ci vagy, de mégsem mondom! Így hát kímélj meg az igénytelen meg jegyzésettől mert baromira nem érdekel!! Ha nem ismersz személyesen, akkor inkább fogd be a szád és hallgas!
És ha nem tetszik amit kérdeztem, egyszerűen nem kell rá válaszolni! Úgy látom nagyon rá érsz...!!
Ez abszolút nem ezen múlik. Például az első képen levő lány abszolút nem jön be, míg a 2. képen levő tetszik (ha nem ebben a ruhában flangál az utcán).
Egy szépség nem a stílustól függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!