Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk (22-30) nektek bejönnek a rocker csajok?
De ízlésesen öltözik, van stílusa, nem egy tramplit kell elképzelni, aki magára aggadt mindent, csak hogy kemény rockernek tűnjön, és nem hord szakadt ruhákat.
nemtudom, én ezt nem éppen rockernek nevezném, sokkal inkább pózernek
de ami a képen van, az ettől függetlenül dekoratív, ugyan a második linken szereplőt nem tudom elképzelni az utcán, vagy bárhol..
amúgy valóban kislányos feelinget ad az egésznek, de mondjuk én sem vagy a megjelölt korosztályban (20 vagyok na) :D
bejönni bejönnek mint optika vagy kaland, de kapcsolatba nem bonyolodnék ilyesmivel, az ziher.. eleve, aki még stílus alapján él, az még nem nőtt fel
Kedves 9#
Én csupán megvédem magam! Nem hagyom, hogy még1szer valaki is megalázzon, átgázoljon rajtam vagy megbántson!
Akinek nem tetszem, nem tetszem. Ennyi..
#15: Nem is olyan régen összejöttem egy olyan lánnyal, akinek hasonló mentalitása volt (értsd: ultraönérzetes, bebizonyítom mindenkinek típus), mint neked.
Az Isten irgalmazzon, hogy még egyszer ilyen lánnyal kezdjek. És szerintem nemcsak én gondolom így a férfitársaim közül...
Nekem igen, csak sose látni egyet, bár a "rockernek öltözök" dolog annyira nem izgat, csak szeresse a jó zenéket!
(Am az Évríl Lasagne mit keres ott, ő mióta "rocker csaj?")
Tizenkilences!
pont Lavignen akadsz ki?:D nézz már rá az első képre! ott ki rocker?:D az nem rocker, hanem rock egy divatbajött formája.. pózerség
mint amikor bemondod, hogy Tankcsapda, és rávágja, hogy "menyország tourist a legkirályaaabb" :D vagy Depresszióról hogy "nem akarok elszakadniii"... na, aki ezt mondja, az nem rocker, csak pózer:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!