Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk (22-30) nektek bejönnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk (22-30) nektek bejönnek a rocker csajok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

De ízlésesen öltözik, van stílusa, nem egy tramplit kell elképzelni, aki magára aggadt mindent, csak hogy kemény rockernek tűnjön, és nem hord szakadt ruhákat.

2012. nov. 25. 19:17
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Nagyon tetszenek, de szerintem 20 év felett már nagyon cinkes, ha valaki ezekben a divatstílusokban gondolkodik. Szóval lenne bennem egy távolságtartás, de ha bizonyítja, hogy ő igenis érett, akkor semmi gond:)

Egyébként meg gratulálok, betrollkodott valaki, Te pedig ráharaptál, pont ezt akarta, most szakad a röhögéstől a monitor előtt;D

2012. nov. 26. 02:05
 22/33 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem érdekel, ha nem jövök be neki, sőt az se érdekel ha senkinek se!

Egész életemben rendes, kedves, megértő, és csupaszív voltam és mindig csak kihasználtak, átvertek, átgázoltak rajtam utána jót nevettek a markukban. De mostmár nem leszek semmi jó!! Akinek nem tetszik az tehet egy szívességet..

Megfogadtam hogy mostmár én leszek az,aki tapos!

Én is úgy beszélek ahogy velem beszélnek!

A barátaim tudják milyen vagyok, és így szeretnek, a többi ember véleménye meg nem érdekel.

És aki nem ismeri az életem, nem élte az én életem, aki nem tudja mi történt velem az inkább hallgasson.

Ha ő meg ezen tud élvezni, az az ő baja.. Ha neki ennyi is elég..

2012. nov. 26. 13:06
 23/33 anonim ***** válasza:
Ma már nem divat rockernek lenni! 20 éve volt az! Nyisd már ki a szemed!
2012. nov. 26. 14:33
 24/33 anonim ***** válasza:

ha nem érdekel, akkor miért kérdeztél?:O

amúgy nem csak a két véglet létezik, lehet néha gondolkodni is...

2012. nov. 26. 15:59
 25/33 anonim ***** válasza:

Nézd, ha ennyire könnyen felhúzod magad, akkor nem csoda, hogy több eseményt élsz meg tragédiának, mint a legtöbb ember. Ez amúgy nem mindig baj, mert valószínűleg mások rezdüléseire is legalább ilyen érzékeny vagy, szóval jó társaság lehetsz bárkinek:) És lehet, hogy művészlélek is vagy:P

De a saját érdeked, hogy néha csak legyints az ilyen komolytalan problémákra, és ne kezdj szélmalomharcba nem létező ellenfelek ellen. Ha viccből szól be valaki, akkor is így felkapod a vizet?:D

A 21. voltam.

2012. nov. 26. 16:29
 26/33 anonim ***** válasza:
hát amennyiben ő nem a Virgacsaek Bertalanné ellenfele pasiügyben, akkor viccből szóltak be neki, és mint láthatod, elég erősen felkapta a vizet:D
2012. nov. 26. 16:41
 27/33 A kérdező kommentje:

21#

a kérdésedre válaszolva igen, akkor is :D

igazad van érzékeny vagyok és művészlélek is, jó társaság bárkinek.

És attól mert szeretem a rock zenét, és van,amikor úgy öltözök fel még nem kéne leszolni. És azokkal mi van, akik már 60 évesek de ugyanúgy öltözik mint egy 20 éves,és még mindig ott ugrál a színpadon? Azt mért nem szólják/szóljátok meg? Az nem tré ha valaki 60 évesen is rockernek érzi magát meg úgy is öltözik, viselkedik?

2012. nov. 27. 11:45
 28/33 anonim ***** válasza:

Értem, és mit szólnál, ha a viccből-beszólásokra reagálva inkább viccből visszaszólnál?:)

Egyébként személy szerint nem szólok be senkinek ilyen miatt, legfeljebb azt tartom fenn, 20 év fölött divatstílus-irányzattal meghatározni önmagam kicsit már szokatlan.

De Neked most igazából nem szólt be senki:)

2012. nov. 27. 14:24
 29/33 anonim ***** válasza:

na most fog!:D

már megbocsáss, de 60 évesen dögöljön meg?:D

teszem azt, Angus Young 57 éves és ugyanúgy ugrál a színpadon, mint 30 évvel ezelőtt...

azt mondod menjen el?

hát milyen rocker vagy Te:O

2012. nov. 27. 19:01
 30/33 A kérdező kommentje:

Na pont ezt mondtam!! Ha egy 60 éves mondja magát rockernek az nem baj de ha egy 20 éves az már igen!!

És ha nem vetted volna észre, ezt csak azért hoztam fel hogy egy példát mondjak.

Engem aztán baromira nem érdekel hogy ki mit csinál, ha valaki 60 évesen így érzi jól magát akkor hajrá :)

én nem szólóm le az embereket úgy mint itt egyesek.

Én jól érzem magam a bőrömbe, és ez a lényeg :D

2012. nov. 27. 21:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!