Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy nagyon...

Miért van az, hogy nagyon ritkák a szép rocker lányok, és miért van az hogy a szép lányok nagyrésze diszkós p. csa?

Figyelt kérdés

Eddig életemben 2 szép lányt láttam, aki rocker az összes többi szépség ott rázza a seggét a diszkóban(ahová én soha be nem teszem a lábam). Ha meg emlitem nekik, hogy én milyen műfajt szeretek, akkor már nem is érdeklem őket...csak ott qrják el, hogy én semmilyen nőért soha fel nem hagyok a rockal/metállal.

Erre tud valaki ÉRTELMES magyarázatot, adni, esetleg hozzáfűznivaló?

17F

2013. szept. 23. 00:06
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
19%
Living room pfff minimum Peaches:Dszia adjak egy tollat?:D
2013. szept. 23. 00:28
 12/53 anonim ***** válasza:
arra nem is gondoltál, hogy te vagy kívánatosabb? :D ha rocker vagy, akkor érd be azzal, ami van. igaza volt annak, aki szerint később semmit nem jelent a zenei ízlés...most is ezért vagyunk itt, ahol vagyunk...mert ha már valamilyen csaj eljár party-zni, akkor lenézed...és ő is lenéz téged, mert szerinte meg az a gáz, ha valaki a bakancsába szerelmes...
2013. szept. 23. 00:31
 13/53 anonim ***** válasza:
79%

Attól függ Neked mi a szép.

A festett hajú mázolt cicamicák, vagy a többnyire természetes szépségek?

Rengeteg nagyon szép rocker csajt láttam már, de közöttük is akad dögivel aki meg festi is magát, ha ez lenne a gond.

Lehet egyszerűen csak a plázacica stílus jön be csajoknál az öltözködés terén, attól hogy a zenében nagyon nem egyezik az ízlésetek, csajod még lehet onnan ha Neked ők jönnek be.

De az nem igaz hogy nincs szép rocker lány, baromi sok van. :D

Persze én ezt csajként mondom... sokszor irigykedve nézem milyen dögös, vagy cép és megragadó jelenségek szoktak lenni. :)

Én is a rockot szeretem és ronda se vagyok, de nem festem magam és dögösen se öltözködök.

Neked tuti a plázacicák "nyitottsága" tetszik akkor igazból :) vagy csak nem jársz el mondjuk koncertekre.

2013. szept. 23. 00:41
 14/53 anonim ***** válasza:
40%

nem kell toll :P bár a páva toll szép :D

amúgy ezt most nem rosszból mondtam, nem tudom miért kellett lepontozni :D

2013. szept. 23. 00:48
 15/53 anonim ***** válasza:
50%
Én nem pontoztam le:D enem pontoznak a név miattxD
2013. szept. 23. 00:58
 16/53 anonim ***** válasza:
0%
Am meg egy csomóan azt gondolják h ha vki páwa akkor az egyenlő a buzasággal:Dde én ilyenekkel nem fárasztom magam maximum megverem őket ha belém kötnek:D
2013. szept. 23. 01:07
 17/53 Mirk ***** válasza:
0%

Nagyon egyszerű. A rockerek igénytelenek. Ne mondd, hogy nem , mert aki egy büdös bakancsban párolja a lábát, szakadt koszos farmert hord és hosszú zsíros hajat növeszt az igenis igénytelen.

Aki meg diszkóba jár az jobb esetben nem az, mivel ott az ember a lehető legszexibb énjét szeretné hozni, hogy összejöjjön valaki a buli utánra.

2013. szept. 23. 01:07
 18/53 anonim ***** válasza:
69%
Én lányként azt tapasztaltam, hogy sok lány előbb csúnya és aztán rocker. Amolyan bosszúként lesznek rockerek, amiért ők nem úgy néznek ki, mint a plázap.csák. Nem szeretném megkapni, hogy biztos csak gonoszkodom, ugyanis én is rocker vagyok, bár mostanában egyre több popzene belefér az ízlésembe, de egyébként én sem járok olyan helyekre, amiket te utálsz, és a legtöbb lány szemében, akit ismerek, nem vonna le semmit az értékeidből, hogy mit hallgatsz.
2013. szept. 23. 02:24
 19/53 anonim válasza:
0%
Kérdező Én egyetlen rockert sem láttam még és nem véletlenül -.-
2013. szept. 23. 02:27
 20/53 anonim ***** válasza:
És itt is látható hogy a rockerekre alkotott sztereotípiám full igaz... ha már valami nem rock, az nem zene? Amúgy 17 vagyok én is, és felőlem a másik cigány zenét is hallgathatna ha neki úgy tetzik XD Nekem jó a Rap meg a Dubstep (igazi getto rap), elvagyok ezekkel, köszönöm XD Miért halsz bele, ha a másik nem azt hallgatja amit te? Jobb lenne ha mindenki egyforma lenne???
2013. szept. 23. 03:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!