Miért van az, hogy nagyon ritkák a szép rocker lányok, és miért van az hogy a szép lányok nagyrésze diszkós p. csa?
Eddig életemben 2 szép lányt láttam, aki rocker az összes többi szépség ott rázza a seggét a diszkóban(ahová én soha be nem teszem a lábam). Ha meg emlitem nekik, hogy én milyen műfajt szeretek, akkor már nem is érdeklem őket...csak ott qrják el, hogy én semmilyen nőért soha fel nem hagyok a rockal/metállal.
Erre tud valaki ÉRTELMES magyarázatot, adni, esetleg hozzáfűznivaló?
17F
El fog tűnni, amig én élek addig biztos nem. Amúgy meg eddig azz eggyetlen értelmes válasznak a másodikot nevezhetem, ő aki egy egész jó, obiektiv szempontból nézi a dolgokat, a másik kettőből sugárzik az ellenszenv.
Én csak kiváncsi vagyyok valamire, arra kéne válasz.
lehet h kicsit ellentmondásos vagyok, de én zenét tekintve kicsit lágyabb rockot (indie, alter, punk) hallgatok, és öltözködésemet tekintve divatos/elegáns és a punkos stílus keveredik, váltakozik..
nem járok ilyen helyekre mint pl living room (szerintem ez elég alja hely, meg az emberek is, ezt lenézem) viszont gyakran bulizom, ismerkedek, kavarok idegenekkel (fogas, instant, szimpla, szerintem ezek százszor jobb helyek).
szerintem mindenki a saját "kasztjából" ismerkedik. egy buta felszínes lánynak buta, felszínes fiú jár.. szerintem lehet hogy rossz helyen keresel. járj koncertekre, stb.!:)
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!