Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy nagyon...

Miért van az, hogy nagyon ritkák a szép rocker lányok, és miért van az hogy a szép lányok nagyrésze diszkós p. csa?

Figyelt kérdés

Eddig életemben 2 szép lányt láttam, aki rocker az összes többi szépség ott rázza a seggét a diszkóban(ahová én soha be nem teszem a lábam). Ha meg emlitem nekik, hogy én milyen műfajt szeretek, akkor már nem is érdeklem őket...csak ott qrják el, hogy én semmilyen nőért soha fel nem hagyok a rockal/metállal.

Erre tud valaki ÉRTELMES magyarázatot, adni, esetleg hozzáfűznivaló?

17F

2013. szept. 23. 00:06
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim válasza:
11%
mert hülye vagy
2013. szept. 23. 00:07
 2/53 anonim ***** válasza:
61%
Láttál már gazdag rockert? Keveset ugye?
2013. szept. 23. 00:09
 3/53 A kérdező kommentje:
direkt kihangsúlyoztam az értelmet, a hülye az esetleg te lehetsz, mert ok nélkül lehülyézel valakit, mehetsz a diszkóba vissza, ahonnan jöttél.
2013. szept. 23. 00:09
 4/53 anonim ***** válasza:
66%
Majd ha felnősz, rá fogsz jönni, hogy rocker, meg rapper, meg p@csöm se tudja, milyen stílusok el fognak veszni. Mert az is hülye, aki csak diszkós zenét hallgat, meg az is hülye aki csak rockot és nem néz körül a világban, addig meg ez a kérdés irreleváns!
2013. szept. 23. 00:10
 5/53 anonim ***** válasza:
19%
28.-án lesz szezonzáró a RIO-ban:Dott lesznek elegen a metált meg hanyagold ha csaj kell
2013. szept. 23. 00:11
 6/53 A kérdező kommentje:

El fog tűnni, amig én élek addig biztos nem. Amúgy meg eddig azz eggyetlen értelmes válasznak a másodikot nevezhetem, ő aki egy egész jó, obiektiv szempontból nézi a dolgokat, a másik kettőből sugárzik az ellenszenv.

Én csak kiváncsi vagyyok valamire, arra kéne válasz.

2013. szept. 23. 00:13
 7/53 A kérdező kommentje:
Köszi, inkább elmehetsz a csajaiddal, én maradok a rock és metálnál mig élek, majd, ha egyszer összejön, hogy kapjak egy olyat aki szereti, ha igazán dübörög a zene, és persze még ad is magára, akkor azt igazán szeretni fogom. De a kérdésre várom a választ nem a hülye diszkó reklámokra.
2013. szept. 23. 00:17
 8/53 anonim ***** válasza:
80%
Az értelmes emberek valóban túllépnek a zenei stílusokon amikor felnőnek. Nem erről szól az élet.
2013. szept. 23. 00:20
 9/53 anonim ***** válasza:
47%

lehet h kicsit ellentmondásos vagyok, de én zenét tekintve kicsit lágyabb rockot (indie, alter, punk) hallgatok, és öltözködésemet tekintve divatos/elegáns és a punkos stílus keveredik, váltakozik..

nem járok ilyen helyekre mint pl living room (szerintem ez elég alja hely, meg az emberek is, ezt lenézem) viszont gyakran bulizom, ismerkedek, kavarok idegenekkel (fogas, instant, szimpla, szerintem ezek százszor jobb helyek).

szerintem mindenki a saját "kasztjából" ismerkedik. egy buta felszínes lánynak buta, felszínes fiú jár.. szerintem lehet hogy rossz helyen keresel. járj koncertekre, stb.!:)

16L

2013. szept. 23. 00:23
 10/53 anonim ***** válasza:
9%
juuj *-* van egy gyk páwa gyerek!!! :DDDD van egy dalom neked...xd
2013. szept. 23. 00:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!