Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 19-20 éves srácok ez mit...

19-20 éves srácok ez mit jelent nálatok?

Figyelt kérdés

Van egy egyetemista évfolyamtársam (gólyák vagyunk), soha nem beszéltünk még egy szót sem, viszont néha azt veszem észre, hogy engem néz, amikor azt hiszi, hogy nem látom.

Ma pedig egy villamossal jöttünk, mert ugyanott volt óránk, de én a barátnőimmel jöttem, szóval nem vele. Viszont elég sokan voltak a villamoson és a srác meg olyan közel jött hozzám, amennyire amúgy nyugodtan nem kellett volna, de nem beszéltünk, mintha mi sem történt volna ( az persze más kérdés, hogy én mikre gondoltam azalatt az idő alatt, hogy miket csinálnék vele :P)

Na mindegy, szóval fiúk, ezek nálatok jelentenek valamit?

2013. szept. 17. 21:28
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Nem volt még barátom, na :P Így sikerült, nem találtam még olyan srácot, akit úgy istenigazából szerettem volna. Viszont ő... na, ezt nem tudom szavakba önteni, pedig nem is beszélgettünk még.

A mosdón meg ne akadjatok fenn, minden lány szokott képzelődni még akkor is, ha nyuszikák, higgyétek el :) Csak nem vallják be (én sem tenném élőben)

2013. szept. 17. 21:58
 22/30 anonim ***** válasza:
Emberek vagyunk, nem 8 évesek, tombolnak a hormonok úgyhogy. :D Tudom, h nehéz az első lépés, de ha összejön baromira nem fogod megbánni ;)
2013. szept. 17. 22:00
 23/30 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nem mer hozzád szólni, mert ő is nyuszika,. Ismerem ezt az érzést, fiú létemre én se mernék odamenni egy lányhoz sem.

Talám részben ezért sem volt még barátnőm.

2013. szept. 17. 22:08
 24/30 A kérdező kommentje:
Na jó, akkor ezek szerint nekem kell valami csinálom -.- csodás... én is ugyanannyira nyuszika vagyok, mint ő, de majd próbálkozom
2013. szept. 17. 22:12
 25/30 anonim ***** válasza:

Leírom mit fogsz érezni.

Pulzus: 120-150

Gyomor: Mintha lepkék röpködnének benne

Agy: Ha jó az szitulekezelés akkor nyugodtan beszélsz vele, ha izgulós vagy 1-2 dadogás be fog csúszni :DD

2013. szept. 17. 22:21
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
basszus, de hiányoznak ezek a dolgok :D going away to college :P biztos cuki, kis szendeszűz cibálnivaló p.nci lehetsz :D
2013. szept. 17. 22:34
 27/30 anonim ***** válasza:
Na volt valami? :)
2013. szept. 18. 16:41
 28/30 A kérdező kommentje:
Hát, én is elkezdtem bámulni, meg egyszer rámosolyogtam, persze ő rögtön úgy tett, mintha nem is figyelne. Az egyik előadáson pedig nem voltak ott a barátnőim, direkt úgy ültem, hogy le tudjon mellém ülni, aztán amikor ő is bejött, látott, álldigált egy ideig, de olyan szerencsétlenül, hogy majdnem elsírtam magam, majd leült egy másik sorba egyedül :( Ennél jobban már nem tudok mit csinálni
2013. szept. 18. 20:33
 29/30 anonim ***** válasza:
hát bocs, de ha neked az ilyen nyámnyila p.csök jönnek be, akkor edd azt, amit főzöl :D
2013. szept. 19. 04:56
 30/30 anonim ***** válasza:

Nincs abban semmi,ha te kezdeményezel.

Csak nyugodtan,örülni fog :)

Sok sikert hozzá :)

2013. szept. 19. 05:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!