Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Nálatok mennyit számít a korkülöndbség?

Figyelt kérdés
Igazából olyan 17-22 éves korosztályra gondoltam. Mennyit számít mondjuk 2 év a TI javatokra? Lehet, hogy egy 18 éves fiúnak "kicsi" egy 16 éves lány? Ennyire sokat számítana 2 év?

2013. szept. 2. 20:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Nem! Szerintem pont minimum 2 év kell!

17/F

2013. szept. 2. 20:39
 2/17 anonim ***** válasza:
68%
korkülöndbség?
2013. szept. 2. 20:40
 3/17 anonim ***** válasza:
Semmit nem számít
2013. szept. 2. 20:41
 4/17 A kérdező kommentje:
korkülönbség* bocsi. Csak mert kaptam egy ilyen választ, és furcsának találom/találtam.
2013. szept. 2. 20:45
 5/17 anonim ***** válasza:
2év még nem nagy Differencia,bár az értelem nem feltétlen a korral jár,egyébbként én maradok a magam korosztályánál...
2013. szept. 2. 20:47
 6/17 anonim ***** válasza:
akkor lenne probléma ha 5-10 év korkülönbség lenne.. az a 2 év tökeletes.. anyi még kell is :p
2013. szept. 2. 20:49
 7/17 anonim ***** válasza:

Nálam ilyen módon számít.

Már 17 évessel se nagyon kezdenék,max ha tényleg annyira érett.

18/F

2013. szept. 2. 20:52
 8/17 A kérdező kommentje:
Én értelmesnak tartom magam, viszont a srác nem ismer. Más kérdés, hogy nem is akar, de már mindegy. Csak kíváncsi voltam :) köszönöm a válaszokat!
2013. szept. 2. 20:54
 9/17 anonim ***** válasza:

Teljesen prózai okai vannak, hogy 16-18 között is sok a két év. Tapasztalatból beszélek, voltam idősebb fiúként együtt fiatalabb lánnyal.

Alig ismerte a barátaimat, mert középiskolás lévén hétköznapokon nem tudott velünk eljönni este (egyetemista voltam, hétköznap buliztunk)

Hétvégente amikor ő ráért volna, én vagy hazamentem (kaját hozni, szülőt látogatni), vagy a szülőkkel kellett közelharcot vívni, hogy elmehessünk valahová.

Tehát a lényeg: nem működik a mindennapi életben. Más életritmus, más célok.

2013. szept. 2. 21:03
 10/17 A kérdező kommentje:
Értem, és igazad van. Köszönöm a válaszod.
2013. szept. 2. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!