Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nálatok mennyit számít a korkülöndbség?
A nyáron 14-24 éves csajok kerültek a célkeresztembe.
20/F
Nem nekem, hanem a BARÁTNŐMNEK szabták meg, hogy elmehet-e velem.
Persze, megoldottam én is egyébként 2,5 éven át. Később mentem a haverokhoz, eljött velem barátnőm haza, már előre lefixálta szülőkkel, mikor mehet el valahova stb.
Az előző kommentemben lévő következtetéseket utólag vontam le, szakítás után. Nem ez volt az oka egyébként, hanem összejött mással.
Rájöttem mennyivel jobb olyan lánnyal lenni, aki saját maga rendelkezik az idejével és egyéb anyagi/akármilyen más forrásaival.
Kérdező! A legtisztábban azt lehetne indoknak felhozni, amit biológia órán is bele akarnak nyomni a gyerekek fejébe, hogy az a jó, ha a fiú 3 évvel idősebb. Erre régen sokszor figyeltek is, hogy meglegyen a 3 év. De egybként a férfi javára lévő korkülönbségek nem igazán szoktak jól kijönni. Érdemesebb a fiatalabb fiú+idősebb nő kombót alkalmazni. (esetemben is)
Valamokkának még annyit mondanék, hogy részben igaza van, részben nem. Igaz, hogy jobbak azok a nők akik önállóak.
Viszont nem igaz, hogy ne lehetne különböző korosztálynak kijönni. Én 16/F vagyok, a párom pedig 26/L. 2 éve együtt vagyunk, másfél éve pedig együtt élünk. Én segítek neki a munkától kezdve a szüleivel való gondokon át a baráti társaságaival való bulizások és veszekedés elrendézéig mindenben és eljárok vele és a barátaival bulizni függetlenül attól hogy hétköznap van-e, illetve ő is segít nekem a tanulmányaimban, eljön a haverjaimmal bulizni (nem a tuc-tuc diszkóra kell gondolni), vagy ha kell akkor eljön amolyan "csoportos randira", annak érdekében, hogy segítsünk egy haveromnak felszedni valakit, stb. Emellett együtt alszunk, zuhanyzunk, és jól megvagyunk.
Nem nagy ördöngősség összehozni! Függetlenül attól, hogy mit dumálnak a szülők!
Engem nem zavar semmilyen korkülönbség az én javamra, amíg a csaj 14 fölött van :))) Kifejezetten bejönnek a fiatal csajok.
30+/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!