Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 19-20 éves srácok ez mit...

19-20 éves srácok ez mit jelent nálatok?

Figyelt kérdés

Van egy egyetemista évfolyamtársam (gólyák vagyunk), soha nem beszéltünk még egy szót sem, viszont néha azt veszem észre, hogy engem néz, amikor azt hiszi, hogy nem látom.

Ma pedig egy villamossal jöttünk, mert ugyanott volt óránk, de én a barátnőimmel jöttem, szóval nem vele. Viszont elég sokan voltak a villamoson és a srác meg olyan közel jött hozzám, amennyire amúgy nyugodtan nem kellett volna, de nem beszéltünk, mintha mi sem történt volna ( az persze más kérdés, hogy én mikre gondoltam azalatt az idő alatt, hogy miket csinálnék vele :P)

Na mindegy, szóval fiúk, ezek nálatok jelentenek valamit?

2013. szept. 17. 21:28
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

nyuszika, aki a mosdóban leteperné:D

akkor ha látod, hogy néz, nézz oda... ő elrántja a fejét.. és kezdd el Te bámulni:D és addig ne hagyd abba, míg szemkontaktust nem tudsz teremteni!:D

2013. szept. 17. 21:44
 12/30 A kérdező kommentje:
hát én nem fogom bejelölni az hótbiztos. Miért nem tud egy srác lépni valamit? Csak egy icipicit kéne... mondjuk mellém ül le előadáson, nem kettővel mögém. Direkt úgy ülök mindig, hogy a szélén mellettem van egy hely...
2013. szept. 17. 21:46
 13/30 anonim ***** válasza:
Szerintem jelöld be. :D Ettől talán megjön a bátorsága :)
2013. szept. 17. 21:48
 14/30 A kérdező kommentje:
Na jó akkor holnaptól bámulásos- mosolygós hadjáratot indítok ellene aztán meglátom, megtörik-e :)
2013. szept. 17. 21:49
 15/30 anonim ***** válasza:
Figyelj, nem minden esetben kell a fiúnak lépni.. :) Volt barátnőmmel úgy jöttünk össze, h Ő kezdeményezett, mert én nyuszika voltam... :D Együtt voltunk 1 évig utána.
 16/30 anonim ***** válasza:
Próbáld meg, mit veszítesz? :D
 17/30 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi vagyok mi lesz belőle! Majd írd meg ide!! :D
2013. szept. 17. 21:52
 18/30 A kérdező kommentje:
Csak én is félek azért, főleg mivel még nem volt soha barátom. Viszont ő olyan aranyosnak tűnik és olyan jó magas :D
2013. szept. 17. 21:53
 19/30 anonim ***** válasza:
Attól h nem volt, nem kell félni. Odamész hozzá h tudna e segíteni egy feladatba, vagy valami. Úgyis évfolyamtársak vagytok. Gyerünk csajszi!!
2013. szept. 17. 21:55
 20/30 anonim ***** válasza:
nem volt még barátod, de olyan dolgokat művelnél vele a mosdóban?:D csak én nem tudom elfelejteni ezt a mosdós dolgot?:D
2013. szept. 17. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!