18-25 év körüli srácok, nálatok is volt már olyan, hogy egy fiatalabb 12-15 év körüli tini lánnyal kívántátok egymást, hogy lehet ebben a pedofilvadász világban egy ilyen kapcsolatot túlélni?
o.O Fúúúj. Az oké, hogy 18 évesen 15, ESETLEG +14... de annál lejjebb?! -.-' Pff... már megbocsáss, de sem agyilag, sem testileg nem vágyom egy 12 éves társaságára. -.-'''
F17
15-18-as pár még elmegy.... de ennél messzebb azért nem.
Ilyet nem lehet túlélni mert egyszerűen nem normális.
Na jó, ha most a legszélsőségesebb esetet nézzük a példádból, mondjuk a srác 25, a lány 12... :-O
Atyaég.
Egy 12 éves lány fizikailag még GYEREK. Agyilag meg főleg!!
Egy egészséges 25 éves pasi nem fog megkívánni egy testileg fejletlen kislányt, akivel még értelmesen el sem tud beszélgetni...
Egy élethelyzet:
Kiscsajt kikiséri az egyik fiú osztálytársa.
A 25 éves borostás hapija ott várja a kocsival(nem megbeszélt)
A hapi meglátja őket,oda megy felhergelten:
Hapi:-Mi van kis h*lye,mit keresel a barátnőm mellett?
Srác:-Az osztálytársa vagyok és csak beszélgettünk a Töri dolgozatról.
Hapi:Ne magyarázzál,mégegyszer meglátnak mellette képen nyomlak.Te meg szálj be a kocsiba,mert hazaviszlek,vagy gyalog akarsz menni?
Milyen jó már. :DD
Hát 15 éves esetleg,na de 12? O_o
Egyébként nekem is 27/F a párom,én pedig 17/L,szerintem ez így belefér,na de egy 12 éves?O_o Ez azért beteges. O_o
Ha fiatal lányt akarsz,keress 15-18 körüli lányt...O_o
Az meg h "kívántátok egymást", hát egy 12 éves lány,már ne is haragudj,de szerintem azt se tudja mit jelent kívánni a másikat...Mellesleg még ha testileg érett is lenne bármire(de ez egy a millióból),de agyilag abszolút nincs kész semmi ilyesmire....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!