Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok ez jelent valamit nálatok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok ez jelent valamit nálatok?

Figyelt kérdés
Van egy srác,akibe nagyon szerelmes vagyok.Nem sokat dumálunk,de azt vettem észre,hogy velem komolyabb mint a többi csajjal.Vagy 2x volt olyan év közben,hogy vagy egy percig mosolyogva nézett ,meg én is őt,meg amikor adtam neki valamit azt mondta,hogy "kösz,édes vagy".évvége felé meg osztályommal voltunk valamerre,én meg elég közel ültem hozzá,meg kicsit nekidőltem,de ő hagyta. Szerintetek ez jelent valamit ?
2013. aug. 18. 20:34
 1/6 anonim ***** válasza:
55%
Ilyenkor gondolkozok el azon, hogy amikor még nem volt NET akkor, hogyan oldották meg ezeket a problémákat?
2013. aug. 18. 20:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Bejössz neki.
2013. aug. 18. 20:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Elég sokat jelent...
2013. aug. 18. 20:38
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) és szerintetek hogyan jöhetnék össze vele? Egyébként osztálytársam és 16éves
2013. aug. 18. 20:58
 5/6 anonim válasza:
mond meg neki h tetszik neked és kész
2013. aug. 18. 21:20
 6/6 anonim ***** válasza:
voltam hasonló cipőben, én, a srác azért viselkedtem ugyan így, mert meg akartam ...ni a lányt, es abban akartam megbizonyosodni, hogyő is csak 'azt' akarja... (nemakartam kihasznalni) de, amint a mllékelt példa is mutatja (te) kapcsolatot akart. szoval inkabb mondd el neki, harendes akkor csak akkor fog további akciókhoz folyamodni, hao is alapvetoen komolyan gondol teged (mobilrol, lusta vagyok ekezetet irni :)
2013. aug. 19. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!