Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 19-20 éves srácok ez mit...

19-20 éves srácok ez mit jelent nálatok?

Figyelt kérdés

Van egy egyetemista évfolyamtársam (gólyák vagyunk), soha nem beszéltünk még egy szót sem, viszont néha azt veszem észre, hogy engem néz, amikor azt hiszi, hogy nem látom.

Ma pedig egy villamossal jöttünk, mert ugyanott volt óránk, de én a barátnőimmel jöttem, szóval nem vele. Viszont elég sokan voltak a villamoson és a srác meg olyan közel jött hozzám, amennyire amúgy nyugodtan nem kellett volna, de nem beszéltünk, mintha mi sem történt volna ( az persze más kérdés, hogy én mikre gondoltam azalatt az idő alatt, hogy miket csinálnék vele :P)

Na mindegy, szóval fiúk, ezek nálatok jelentenek valamit?

2013. szept. 17. 21:28
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Hááát, talán le akarsz szólítani csak nem mert. Mit csináltál volna vele hmm?? :if you know waht i mean:
2013. szept. 17. 21:31
 2/30 anonim ***** válasza:
Vonzódik hozzád. :D
2013. szept. 17. 21:31
 3/30 anonim ***** válasza:

gondolom szimpatikus vagy neki, tetszel neki

Fö 20

2013. szept. 17. 21:32
 4/30 A kérdező kommentje:

De akkor miért nem teszi meg? Még csak nem is köszön soha, tényleg egy szót nem beszéltünk egymással szeptember eleje óta...

Hogy mit tennék vele? :D Háát, sok mindent, az biztos, nagyon bejön a srác ;)

2013. szept. 17. 21:33
 5/30 anonim ***** válasza:
Testkontaktus
2013. szept. 17. 21:34
 6/30 A kérdező kommentje:
De miért van testkontaktus, ha utána hozzám sem szól? Csak fogta és elrohant. Majd kövi előadáson megint engem nézett. Komolyan mondom egyszer odamegyek hozzá és berángatom a mosdóba :D
2013. szept. 17. 21:37
 7/30 anonim ***** válasza:

szeretnék neked bejönni:D

ha látod, hogy néz, nézz vissza gyorsan (amíg el nem kapja a fejét) és egyértelműen mosolyogj rá meg esetleg szemöldökkel kérdezd meg, hogy "mivan?" (tudod, ilyen rövid felrántás)

2013. szept. 17. 21:39
 8/30 A kérdező kommentje:
De amint megmozdítom a fejem, rögtön elfordul :( Én meg azért ahhoz nyuszi vagyok, hogy egyenesen megkérdezzem tőle, hogy mi a helyzet
2013. szept. 17. 21:40
 9/30 anonim ***** válasza:
Nevét tudod? :D Facebook csodákra képes :D
2013. szept. 17. 21:43
 10/30 anonim ***** válasza:
Akkor nézd te! Ő azért nem fog leszólítani, mert 1 a millióhoz az esélye annak, ami itt kialakulóban van, hogy kölcsönös a dolog! Szóval valahogy reagálj, ha valahogy egy-két mosolyt be tudsz vinni neki, az már jó. Vagy esetleg legközelebb valami kamuindokkal vond be a beszélgetésbe, onnantól meg endless possibilities!:D
2013. szept. 17. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!