19-20 éves srácok ez mit jelent nálatok?
Van egy egyetemista évfolyamtársam (gólyák vagyunk), soha nem beszéltünk még egy szót sem, viszont néha azt veszem észre, hogy engem néz, amikor azt hiszi, hogy nem látom.
Ma pedig egy villamossal jöttünk, mert ugyanott volt óránk, de én a barátnőimmel jöttem, szóval nem vele. Viszont elég sokan voltak a villamoson és a srác meg olyan közel jött hozzám, amennyire amúgy nyugodtan nem kellett volna, de nem beszéltünk, mintha mi sem történt volna ( az persze más kérdés, hogy én mikre gondoltam azalatt az idő alatt, hogy miket csinálnék vele :P)
Na mindegy, szóval fiúk, ezek nálatok jelentenek valamit?
gondolom szimpatikus vagy neki, tetszel neki
Fö 20
De akkor miért nem teszi meg? Még csak nem is köszön soha, tényleg egy szót nem beszéltünk egymással szeptember eleje óta...
Hogy mit tennék vele? :D Háát, sok mindent, az biztos, nagyon bejön a srác ;)
szeretnék neked bejönni:D
ha látod, hogy néz, nézz vissza gyorsan (amíg el nem kapja a fejét) és egyértelműen mosolyogj rá meg esetleg szemöldökkel kérdezd meg, hogy "mivan?" (tudod, ilyen rövid felrántás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!