Ti szoktatok ezen az oldalon ismerkedni? Találtatok már normális embert?
Én valahogy eddig csak olyan emberekkel futottam össze ezen az oldalon, akik:
a) önbizalomhiányos, elkeseredett, világutáló emberek voltak, és mindig nyavalyogtak, hogy jajj, nincs csajom, és amikor mondtam nekik, hogy szerintem min kéne változtatniuk mondjuk a külsőjükön, azt mondták kifogásként, hogy azzal sem érnének semmit, mert a mai lányoknak csak a gazdag pasik jönnek be...
és b) azok a tipikus görcsösen keresgélő emberek, akik ha kiírok egy tök átlagos, egyáltalán nem ismerkedéssel vagy szexualitással kapcsolatos kérdést, 5 perc múlva bombáznak az üzenetükkel, hogy -Szia, merre laksz, hány éves vagy, szeretnél ismerkedni?? és az ilyenek úgy szoktak lebukni is, hogy amikor megjegyzem nekik, hogy elég nyomulósak és látszik, hogy mindenkit fel akarnak szedni, azt válaszolják, hogy dehogy, csak velem akarnak megismerkedni...aztán pár nap múlva egy másik kérdésem kapcsán megint írnak egy ilyen üzenetet, hogy -Szia, nagyon tetszel, hol laksz, mennyi idős vagy? Akarsz ismerkedni?
Mások hogy találnak ezen az oldalon normális embereket?
Pontosan, az utcán leszólítani embereket nem biztos hogy jóra vezet, a legtöbben valószínűleg kérdés nélkül elhajtanának.
Nekem már tél van, mindjárt be is fogok fűteni. :/
Szerintem amit mondtam: közös érdeklődés kapcsán, legalább lesz biztosan közös téma.
Én is úgy tippelnék, hogy igazad van, lehet köztünk kb. 10 év - de ezt a barna herceg-fekete ló dolgot nem tudtam volna kihagyni semmiképpen.
Én pont az kaliberű emberek miatt sem szoktam ráírni senkire sem,mivel én nem akarok ilyennek tűnni.
Kérdést se írtam ki,de volt már,hogy itt ismerkedtem,mert sokan írtak már rám ilyen miatt.
Amúgy nagyon jól tud esni,csak sajnos emiatt az oldal miatt jöttem rá,hogy vonzom az őrülteket.
És nem az olyanokat,akikre viccből mondod,hanem az olyanokat,akivel ha szembe mész az utcán,akkor átviszed a gyereked a túloldalra :D
Bár ennek ellenére nem.vagyok ellene. Vagy azért,mert naiv vagyok,vagy csak nem tanulok a hibáimból :D
18/F
konkrétan ismerkedési célzattal nem szoktam indítani senkinél, általában privátban egy adott kérdés mélyebb megvitatása szokott zajlani:D persze ez már átmehet személyesebb hangvételbe, egymás megismerésébe is akár
egyébként egész sok normális emberkével beszéltem már innen:D
21f
Igazándiból a 2 kategória egy és ugyanaz, csak a srácok hangulatától függ, hogy éppen most melyikbe tartoznak :DD
Én most valahol egy köztes részen vagyok...
Hát itt csak ilyen nyomik vannak, sajnálom! xD
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!