Ti szoktatok ezen az oldalon ismerkedni? Találtatok már normális embert?
Én valahogy eddig csak olyan emberekkel futottam össze ezen az oldalon, akik:
a) önbizalomhiányos, elkeseredett, világutáló emberek voltak, és mindig nyavalyogtak, hogy jajj, nincs csajom, és amikor mondtam nekik, hogy szerintem min kéne változtatniuk mondjuk a külsőjükön, azt mondták kifogásként, hogy azzal sem érnének semmit, mert a mai lányoknak csak a gazdag pasik jönnek be...
és b) azok a tipikus görcsösen keresgélő emberek, akik ha kiírok egy tök átlagos, egyáltalán nem ismerkedéssel vagy szexualitással kapcsolatos kérdést, 5 perc múlva bombáznak az üzenetükkel, hogy -Szia, merre laksz, hány éves vagy, szeretnél ismerkedni?? és az ilyenek úgy szoktak lebukni is, hogy amikor megjegyzem nekik, hogy elég nyomulósak és látszik, hogy mindenkit fel akarnak szedni, azt válaszolják, hogy dehogy, csak velem akarnak megismerkedni...aztán pár nap múlva egy másik kérdésem kapcsán megint írnak egy ilyen üzenetet, hogy -Szia, nagyon tetszel, hol laksz, mennyi idős vagy? Akarsz ismerkedni?
Mások hogy találnak ezen az oldalon normális embereket?
nem szoktam itt ismerkedni.
sem neten.számomra ez az oldalt más célt szolgál.
na de visszatérve a tárgyhoz,azért nem ismerkedem ,mert tudatában vagyok azzal a ténnyel,hogy az ember teljesen másképp fejezi ki magát irásban.Számomra az ismerkedéshez szükségem van ahoz,hogy egy emberre rá tudjak hangolodni,olvassak a tekintetében,a mimikájában,érezzem a lényét,meg halljam a hangját,meg annak frekvenciáját.. ezek az apró dolgok árjulják el azt,hogy egy ember kicsoda,nem a szavak... Egy ember az irásával nem tud megfogni,és át sem tudja adni azt,aki ő valójában.:D
Pontosan: ez nem kifejezetten társkereső oldal. Semmi különösebb infó a másikról, pontosabban a felhasználónevén kívül nincs más. Ez nagyjából olyan, mitha találomra bemennél valami szórakozóhelyre, ahol nincs világítás és elkezdenél kiabálni az üvöltő zenén át, hogy "Hé, hé, keresek valakit-bárkit, csak normális legyen". Gondolhatod mekkora eséllyel találnád meg akit keresel...
Egyébként mire kellenek neked azok a normális emberek? Valamiféle szakrális áldozatot szeretnél bemutatni? :P
Köszönöm a válaszokat :)
Agent K én is úgy vagyok vele, mint az egyik válaszoló, a 17 éves lány, hogy bulizni nem járok, a sulimból nem nagyon találok olyanokat, akikkel szívesen ismerkednék, annak meg elég kicsi az esélye, hogy elmegyek mondjuk sétálni és jééé, ott jön velem szemben a barna herceg fekete lovon...társkeresőkre nem akarok regisztrálni, mert ott az emberek nagy része csak dugni akar és ahhoz keres partner(eke)t...vagy egyszerre egy tucatnyi csajjal beszélget, akiknek bemagyarázza, hogy ők az egyetlenek számára..:)
meg a társkeresők kifejezetten azoknak vannak, akik mindenképpen szerelmet akarnak, itt meg ha ismerkedek egy normális emberrel, még ha nem is leszünk mondjuk egymásba szerelmesek, barátok még lehetünk és tarthatjuk továbbra is a kapcsolatot...
Kérdező, a meglátásaimat, illetve tapasztalataimat én is hasonlóképpen fogalmaztam volna meg, mint te. Beszélgettem már itt elég sok fiúval, és tökre ugyan azok a dolgok jöttek le, mint neked. Én nem szeretek már itt ismerkedni, beszélgetni még oké, ha normális az illető. Viszont ha meglátom képen, minden sértés nélkül, elszörnyedek.
Maradok a való világban, és inkább élőben űzöm az ipart.
Igazából itt a tél, a sok szabadtéri lehetőség most szünetetletésre kerül tavaszig. Ismerkedni szerintem itt is úgy lehet, mint a neten kívül ha valakinek a munkahelyén/iskolájában nincs lehetősége: a közös érdeklődés alapján. Beszélgettem itt pár (4-5) lánnyal hosszabban amióta regisztráltam - elég ritkán tévedek a közlekedés kategórián kívülre - minden alkalommal valami ismerkedéstől eltérő témában adott válaszaink alapján kezdtünk el írni egymásnak. Persze ezek csak ilyen "unatkozom-én is" jellegű beszélgetések voltak, mint pl. boltban sorban állva, vagy az orvosi rendelő várójában. :) Szóval ha ragaszkodsz ezen az oldalon ismerkedéshez, akkor sok kitartást kívánok.
A társkeresős oldalaknak annyi előnye van, hogy ismert a "kínálat" (fénykép és leírás), a lakhely, ott sem kötelez semmi semmire. Mondjuk erről nem oszthatnám az észt én, mert egyetlen egy ilyen társkeresős találkozásban volt részem: elvittem a kisasszonyt pizzázni, jót beszélgettünk és kölcsönösen nem találtuk elég érdekesnek a másikat. :)
De még a társkeresős megoldás is nagyobb eséllyel vezet eredményre, mint ilyen vacak őszi időben pl. az utcákat róni, hátha.
Viszont a barna herceg fekete lovon megütötte a szememet: lehet Te engem keresel. Mármint barna a hajam és fekete a motorom. :P
Agent K: ősz van..:D de amúgy igaz, csak eddig nem nagyon jártam mondjuk télen korizni, meg ilyesmik, mert egyrészt nem volt kivel, másrészt mert félek az utcán leszólítani másokat xd meg most lehet, hogy akkor pont ők hinnék azt (mármint akiket leszólítottam), hogy görcsösen akarok barátot találni, hogy mindenkihez csak úgy odamegyek..de nem baj..xd
amúgy nem hiszem, szerintem túl idős vagy hozzám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!