Férfiak társkeresőn körülbelül mennyi idő alatt találtatok egy normális nőt, hány levelet írtatok különböző nőknek mire sikerült, és mit írtatok a levélben?
Sok éve és semmi.Néhány választ kaptam.
Élőben több esélyem van
Gondolj bele, hogy nap mint nap hány levél érkezik ezeknek a lányoknak és hogy milyen. Az a probléma hogy nagyrészt mindenki ugyan azt a szokásos levelet írják. A nők megnyitják reakció: "már megint egy ilyen levél" törlik.
Kicsit gondolkodj el azon, hogy milyen ha több értékesítő felhívna téged? Én lecsapom a telefont egyből és törlöm az üzeneteket is a freemail-en. Írj valami olyasmit, amire tuti hogy felfigyel, legyen valami új, ami biztos hogy még nem írtak neki.
Én nő vagyok, de voltam már regisztrálva hasonló oldalon, ezért szeretnék hozzászólni.
Nos, az való igaz, hogy nőként, ha van fent képed és nem vagy bányarém, akkor ezer levelet kapsz, és nincs időd mindegyiken elgondolkodni, sőt örülsz ha tudod követni, hogy melyik levélhez melyik fotó tartozik. De! Ez csak az első 1-2 hétben van így, utána azért csökken egy kicsit a dömping, tehát van idő megnézni ki írt és mit. Az lenne az egyik tanácsom, hogy ne rohanjátok le rögtön a frissen regisztrált lányokat, úgysem fogják őket elhappolni az orrotok elől egy hét alatt, érdemes várni egy kicsit és akkor írni.
A másik. Sok férfitől hallottam már, ahogy ezt a "jó tanácsot" adják egymásnak: legyél vagány, tűnj ki valamivel, írj olyasmit, ami nem megszokott stb stb. Persze tudom, nem minden nő egyforma, de én pl. rosszul voltam már a tökös, macsós, olyan-laza-vagyok-majd-szét-esem bemutatkozó szövegektől. Szó szerint hálás voltam, ha kaptam egy rendes, őszinte bemutatkozó levelet, mert már ez számít ritkaságnak :) Persze nem kisregényt, amiben unalmasan ír a szakmájáról vagy az iskoláiról, de néhány mondatban könnyedén, normálisan arról, hogy milyen ember is ő és mi érdekli.
Ezen túl, sajnos itt is az a helyzet, hogy a kép rengeteget számít. Szomorú ez és igazságtalan (én többek között ezért is hagytam anno abba a netes társkeresést), mert gyanítom, hogy olyanok leveleit is a kukába dobtam, akikkel ha élőben találkozom, esetleg teljesen levettek volna a lábamról a stílusukkal, kisugárzásukkal - de a fotón nem tetszettek. Arra viszont egyszerűen nincs se idő, se mód, se türelem, hogy minden egyes (fotó alapján nem tetsző) férfiúval randizzon az ember.
Szóval ha engem kérdeztek, a vagány levélkék helyett sokkal inkább dönt az, hogy képről a lány esete vagy-e, illetve mennyire érzi úgy, hogy szimpatikus vagy a leírtak alapján (helyesírás, fogalmazás, szóhasználat, érdeklődési kör, hobbi, stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!