Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a csúnya pasik kellenek a nőknek? Miért nem jön össze egy normális kapcsolatom?
Ahogy nézem önbizalomban nincs itt hiány... pedig 1 kicsi azért lehetne, jobb lenne mint ez...
Lehet válogatsz a lányok közül, akik ducibbak vagy valami azok viszont nagyon nagyon rendesek és a lányok jobban megbíznak bennük, és egy kapcsolatba is belemennek...
De ha úgy érzed csúnyán jobb akk smárold le a vasalót forrón és akkor meglesheted úgy milyen...
Akkor ha van képed küldhetnél, és majd megmondom, hogy tényleg olyan jó pasi vagy-e, mint gondolod :)
24/N
ja légyszíves nekem is küldjél képet, kíváncsi vagyok milyen vagy. Amúgy nem tudom, kihasználtad e 27 év alatt az adottságaidat, de ha ilyen falu bikája típus voltál, akkor ne is számíts komoly lányokra, mert azok nem foglalkoznak olyanokkal, akiknek minden héten másik lány van a karóra húzva.
Amúgy, a csúnyasággal kapcsolatban: nem tudom, nekem csakis jó pasijaim voltak, mind egytől egyig! De mint tudjuk a szépség relatív, szóval nekem mind jó pasi volt, és az aktuálisba mindig őrülten beleszerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!