Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A normális lányokat mért nem veszik észre? (nem vagyok pattanásos, elhízott, csúnya lány)
Pont azért, mert bújkáltok. :)
Én ilyen lányt keresnék, mint te, csak nem találok semerre így hogyan is ismerhetnélek meg?
Mondjuk azért, mert nem attól lesz 1 lány normális, hogy nem pattanásos nem elhízott és nem csúnya -.-"
Hanem attól, hogy jófej, vicces és törődő.
Ha csak nem vagy kimondottan csúnya, akkor átlagos vagy. Senki nem fog felfigyelni rád ha nem vagy jófej. Amit leírtál az nem NORMÁLIS hanem ÁTLAGOS ^^
előző vizsga alkalmával láttam egy lányt akit eddig még soha. azt hiszem normális lány lehetett és rendkívül szép.
a többiekkel ellentétben szépen ki volt öltözve, alkalomhoz illően, nőiesen-ízlésesen, ezen felül még úgy fújta az anyagot, hogy csak lestem... lestünk!
gondolom érdekelne már, hogy mi a lényeg?
a lényeg az, hogy vizsga után kérdezett valamit, így lehetett volna alkalmam szóba elegyedni vele, de eszem ágában sem volt mert túl tökéletesnek tűnt!
az ilyen lányoknak biztosan van barátja, ha nincs akkor szerelmi bánatban vannak. ha ez sem áll fenn akkor tutira csak "barát" lehetnék amiből tapasztalat alapján köszönöm nem kérek.
szóval mi is volt a lényeg? én bírnám a normális lányokat, de megjártam már velük, szóval passz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!