Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a magyarországi nőknek lenne igénye egy 21 éves, normális, egyetimista srác társaságára?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy külföldön egyre több hallgató keres "pártfogót", van erre igény itthon?2012. okt. 13. 18:08
1/6 anonim válasza:
Hallottál már a guillotine-ról? Ajánlom melegen. Szép élmény lehetett. Kár, hogy már kiment a divatból. Miért írtam ezt? Nem téged akartalak megbántani. Csak a mocskos kapitalistákat.
2/6 anonim válasza:
Most ha szexre gondolsz, ott általában nem menők a srácok. Bocs, de egy nő mindig talál szexpartnert, ezt nem nagyképűségből mondom,de a férfiak rém erkölcstelenek. Elég szépen nézni rájuk és már ugranának az ágyba, ezért nincs nehéz dolga egy nőnek.
Szóval nem hinném, hogy ez beválna.
3/6 anonim válasza:
Szerintem nincs sok igény erre a nőknél. Ellenben ha jól nézel ki és férfit is bevállalsz, akkor valószínűleg hamar találsz "pártfogót".
4/6 anonim válasza:
Már kibontottam a 100-as zsepit :))
Egyébként, ha nem értesz egyet, akkor írd le, nem bánom, majd válaszolnak a férfi kollégák, vagy egyszerűen tegyél fel egy kérdést, mintha nő lennél, aki alkalmi társra vágyik és nézd meg hány választ kapsz. Aztán tedd ezt meg férfiként, utána cáfold meg,amit mondtam.
5/6 anonim válasza:
Nem vagyok én ellenszenves,sőt kifejezetten bűbájosnak mondanak egyesek, de a véleményem mellett kiállok, és tökéletesen boldog vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!