Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mintha nem is lenne normális lány ezen a bolygón! Most komolyan,26 éves vagyok és nem tudom miért nem kell a nőknek rendes pasi, akivel szórakozni, komoly dolgokról lehet beszélni. Egy lelki társra van szükségem, nem üresfejű libákra, miért nincs?
"A kérdező kommentje:
ja igen, a diszkókban számtalanszor csalódtam már. Amúgy kiegészítve nem várom el tőlük h odamenjenek hozzám, én kezdeményezek mindig, ahogy kell. Ezt még kihagytam :)"
Összefoglalod, hogy mi volt a baj a lányokkal, akikkel ismerkedtél? :) Én is hasonlóan érzem néha magamat egyébként.
ma 14:41
Jahh, így már világos. Nem MSN-en meg neten kell ám ismerkedni. Az lehet az ELSŐ lépcső, de semmi több, mint a találkozás megbeszélésének a módja.
"A kérdező kommentje:
szóval a diszkók: nem tudok megnyílni egy ilyen helyen, azon kívűl leszarják a fejem, mert talán nem vagyok diszkópatkány, kicsit komolyabb vagyok, hogy így viselkedjek. A legtöbb helyen csak ilyen üresfejű libák vannak, akiknek a pénz, a szex kell, semmi több, és kidobnak mint egy használt óvszert. Öregem én ott normális csajt még nem találtam!"
Én sem, bár nem is járok diszkóba sohasem. De ha ott nem, akkor miért nem próbálkozol máshol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!