Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nektek mi a véleményetek az...

Nektek mi a véleményetek az ilyen külsőről?

Figyelt kérdés

Nem ismerkedni szeretnék,csak érdekel mások véleménye! :)

Magas vagyok,vékony(177 centi,57 kiló),kockásodó pocim van,eres a kezem(erről eddig nagyon megoszlottak a vélemények xD),kék szemű,tarkó középig érő,enyhén szembe lógó,fület takaró,szőke haj.

( Ilyen a hajam:

[link]

[link]

[link] )

Van fülbevalóm,

( [link] ),hordok gyűrűt

( [link] ),bal kézen fekete bőr,szöges csuklószorítót,jobb kézen karórát. Nyakláncot is,ezüst láncot,vagy kettős keresztet.

Ruházatomban nincs semmi "extra",általában farmernadrág,fekete,vagy kék felsővel(japán motívumokkal),sárkány mintás,szürke melegítőkabát.

Szerintetek nem túl lányos? Mi a véleményetek róla?

Előre is köszönöm az értelmes(!) válaszkoat!

2013. szept. 2. 16:24
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
Nalam mar a 177 centi, 57kgnal NEM-et kaptal.
2013. szept. 2. 20:29
 42/56 anonim ***** válasza:

Nem, nem csak csókolóznak, hanem konkrétan egy macira ülnek rá ketten, és dörgölőznek, és úgy csókolóznak, és élveznek el egyszerre.

Eléggé megmaradt bennem, ez a kellemetlen emlék.

HA ezt nem teszik be, akkor viszonylag jó, izgi lett volna, hogy vajon ki nyeri meg a pasit.

Mondjuk végig nem derül ki...

2013. szept. 2. 22:00
 43/56 anonim ***** válasza:
Micsoda bénák vagytok ti :D
2013. szept. 4. 21:14
 44/56 anonim ***** válasza:
naruto
2013. szept. 4. 21:50
 45/56 anonim ***** válasza:
100%
Miért vagyunk bénák? :D Akkor a páwa melegek mik? xD
2013. szept. 4. 22:15
 46/56 anonim válasza:
100%
Danteeee*-* A barátom is stílusra hasonló (volt) csak a munkahelye miatt változtatott.:) Én imádom az animés külsejű embereket, én is hasonló vagyok, csak lány és az ing+szoknya+combzokni kombó a kedvencem..:D
2013. szept. 5. 22:30
 47/56 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) ^^
2013. szept. 6. 14:26
 48/56 anonim ***** válasza:
100%

Hali! :)

Nem tudom, aktuális-e még a kérdés, de azért írok, hátha. :)

Szóval szerintem az égvilágon semmi baj sincs a külsőddel, stílusoddal a leírtak alapján. A hajad pedig kifejezetten jó lehet. :) De a lényeg ugye, hogy érezd jól magad a bőrödben. :) Bár igaz, így látatlanban nehéz véleményt mondani, de...

Hát...nem szeretném, hogy megharagudj, vagy valami, de...Lehet, hogy nekem kicsit ijesztőnek tűnnél elsőre. Persze, nem biztos, csak pl. ahogy a villamoson/buszon szoktam figyelni az embereket, rengetegnek van egyfajta negatív kisugárzása, ami abból adódhat, hogy olyan arckifejezést vágnak, mintha most készülnének megölni valakit, vagy mintha semmi örömük nem lenne az életben. Ha pedig nekem jó kedvem van, mert miért ne lenne, és mosolygok, akkor szinte szabályszerűen kinéznek a villamosról. Szóval ha te is ilyen ember lennél, aki gyakran ölt ilyen arckifejezést, és mellé ugye társul ez a szöges, láncos stílus...Na akkor viszont valóban félelmetes lennél számomra. Jó, persze ezt ne úgy értsd, hogy ha megkérdeznéd tőlem, mennyi az idő ( Bár ez valószínűleg nem történne meg, hiszen hordasz órát), akkor elszaladnék, -sőt, már számtalan szituációból adódóan tapasztaltam, megtanultam, hogy valóban nincs helye az előítéleteknek-, egyszerűen csak lehet, ez lenne az első benyomásom rólad, mikor meglátlak. :) Viszont ettől függetlenül szeretem a különc embereket, mert az a véleményem róluk, hogy különlegesek, és egyediek, mindegyik a maga módján. :)

Lányos pedig nem vagy. A leírtak alapján legalábbis nem. Jónak látom, ha egy fiú kimutatja az érzéseit, és általában örülök neki, ha szemtanúja lehetek ezeknek az érzéseknek, mert sajnos az én környezetemben lévő srácok néha úgy tűnnek, mintha teljesen érdektelenek lennének, semmi nem hatná meg őket, pedig csak szimplán nem mutatják ki az érzéseiket, vagy kifejezetten elrejtik őket. Nos, ezzel az a probléma, hogy így barátkozni is elég nehéz velük.

A csigás sztorinak pedig kifejezetten örülök, hogy megosztottad. De el sem hiszed, mennyire! Jó, most ez hülyén hangzik, hisz csak egy apróság, de én is pont ilyen vagyok, és ez idáig azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen "furcsa", hogy tesióra kellős közepén kimentek egy rózsabogarak a teremből, nehogy rálépjenek, vagy kihalászom a gilisztát a pocsolyából, nehogy megfulladjon, vagy odaadom a szendvicsem egy kóbor kutyának. Csak mert...Néha elfeledkezek róla, hogy ezt mások furcsának, időnként egyenesen dilis dolognak tartják, és elmesélem nekik ezeket a, aztán meg az "Ez hülye" arckifejezésük láttán kezdhetek magyarázkodni, hogy áh, úgy egyébként teljesen normális vagyok. ^^"

És nem(!) ciki meghallgatni mások problémáit! Nem, nem, nem! Tartsd meg ezt a jó tulajdonságodat. :) Biztosan jó ember lehetsz.

Egyébként én is szeretem az animéket, de én viszont olyat nem nézek, aminek szomorú a vége, mert eléggé le tud törni, és ha néha mégis megnézek egy ilyet, akkor rendszerint átköltöm a fejemben a végét. A Code Geass-nél is...először nagyon megijedtem, hogy meghal a főszereplő, elég mérges is voltam, de szerencsére ez alaptalan volt. :)

Az pedig csak jó, ha sportolsz. Nem árt ha az ember tud rá időt szakítani. Én már nem tudok biciklizni, viszont nagyon jó időtöltés, úgyhogy csak így tovább. :)

Na, hát akkor sok sikert mindenben! :) Kaptál is egy pár véleményt, ahogy látom, de gondolom ezt neked nem kell mondani, hogy elsősorban ne mások véleményére alapozz, hanem arra, hogy neked mi jó. :)

16/L

2013. szept. 12. 22:38
 49/56 A kérdező kommentje:

WOW! *_____*

Bocsáss meg,de hirtelen nem tudok mást mondani. :)

Nagyon szépen köszönöm a válaszod! ^^

2013. szept. 13. 14:26
 50/56 anonim ***** válasza:

Nagyon kedvelem az ilyen kinézetü pasikat. Olyan sexyk :D

16/L

2013. okt. 2. 14:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!