Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, h az olyan lányoknak bejövök, akik nekem nem de aki nekem bejön (és nem külsőről beszélek most), annak meg én nem?
lehet hogy az ilyen lányoknak a "sok kis ribi" miatt nem kellesz
19/L
Igyekszek egyértelművé tenni a lányoknak.Ülünk a parkbab, átkarolom, megölelem, ha mond valami aranyosat, akk megpuszilom, h húdearanyos, megdicsérem, h sexi meg ilyenek.Szerintem elég egyértelmű, h mit szeretnék.A kis ri bik miatt nem lehet, mert abban a pillanatban, h rámmásznak, le is vakarom őket.Nem vagyok öntelt nagyképű majom...csak tisztában vagyok vele, h nem vagyok csúny...sőt...de ettől még tisztelem a nőket...hallottam olyat, h egy haverom olyanokat mondott, h a csajok csak arra valóak, h dugják őket, meg ilyen, meg olyan...meg is kérdeztem tőle, h az anyjáról mit gondol?ugyanezt?ez hülyeséég, h nem tisztelem a nőket...a ribik urvákat tényleg nem, de a nőket igen.
Nem csak elérhetetlen lányokra nyomulok...egy haveromon keresztül megismertem egy lányt, nála próbálkoztam, addig nem ismertem, aranyos, kedves, egyszerű, szép, a 3. randin megcsókoltam, de nem akart semmit, pedig nagyon jól elvoltunk\vagyunk, nevetünk, mászkálunk, ücsörgünk, dumálunk...de miért csak barát?...amúgy tényleg nem szívesen bocsátkozom kapcsolatba akárkivel...ismét kitérek a könnyen kapható kiscsajokra, de van olyan, akivel nagyon szívesen járnék és még bele is tudnék szeretni...nem csak simán szeretni.Szeretem, mikor egy lány meg akarja hódíttatni magát, ez tetszik...jobban szeretem, mint azt, mikor csak úgy spontán rámtapadnak, mint valami tappancs...de nem értem...lehet, h túl kedves lennék?Volt már részem, az "aranyos vagy :)" jelzőben....nem bepróbálkozás után, hanem ismerkedés közben.Randizgattam 1 lánnyal, ő meg azelőtt nap elesett valahol, kék-zöld volt a karja én meg adtam neki ajándékba 1 sebtapaszt.Nem vagyok az a romantikus típus, de néha előjön a Don Juan belőlem :) Egy barátom 1x azt mondta, h ő nem érti, miért nyomulok annyit, elég jóképű vagyok ahhoz, h kéressem magam...lehet, h tényleg, ha 1 lány látja, h kedvelem és nyomulok, akk nyomultatni fog és kéretni magát...én ugye vicces vagyok és 1x meg azt is mondta ez a barátom, h oké, h vicces vagyok, de ha túl sokat poénkodok, akk nem fognak komolyan venni...általában szeretem megnevettetni azokat, akiket szeretek...Lehet, h van benne igazság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!