Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen bókoknak örülnek a lányok ha a külsőről van szó?
Smilyen szép arcod van! Kellemes a hangod! Szép rajtad ez a ruha! Szép az alakod! Aranyos, ahogy mosolyogsz/nevetsz! Milyen kecses mozgásod van! Jó az illatod! Milyen 3ép, ápolt kezed van/ milyen selymes és puha a bőröd! Milyen cuki hangod van! Milyen dús/göndör/hosszú/stb hajad van, tök tetszik! ÉDes, ahogy birizgálod a hajad! De szép fehérek a fogaid!
remélem segítettem! :D
17/L
gyonyoru ez a melltartopant hallod, itt helyben leszaggatnam rolad.
honnan vetted azt a karkotot ami a fuledbe van?
szemeidben elvesztem, mutasd meg a helyes utat kincsem.
hogy hivjak oket? (kozben bamuld a melleit)
stbstb
es ami fontos h kozben rohogj mint egy hulyegyerek es nem veszi komolyan. :))
tobb csajjal is siman elviccelodok a szexrol, meg barmirol ami epp az aktualis, ugy hogy tobb eves kapcsolatban vannak.
-gyönyörű vagy
-nagyon csinos vagy ma
-nagyon tetszel
-szexis vagy
-kívánlak
Bármit mondhatsz, feltéve hogy látja rajtad, hogy komolyan is gondolod. Mondtak már nekem sok mindent, milyen csinos vagy, milyen szép vagy stb. Persze vannak fokozatok, szal ha valami olyasmit dicsér rajtam ami apróság, de észreveszi pl "Voltál fodrásznál, de jól áll neked ez az új árnyalat" az nyilván jobban esik, mint a "Csini vagy". De egyébként a lényeg az, hogy őszinte legyen. Pl egy haverom egyszer igencsak a zavarba hozott, mikor azt ecsetelte, hogy mennyire szereti bennem, hogy mindig mosolygok és olyankor milyen aranyos vagyok. Semmi költői vagy behízelgő nem volt benne, csak úgy őszintén jött tőle, de nagyon jól esett és azóta is emlékszem rá.
20/L
évente egyszer kb minden csajnak lenyomom a saját sablonom ami abból áll, hogy :
(Igazi meglepődött arc amikor ránézek)
-Bakker, ma nagyon jól nézel ki!
-(a csaj reakciója mindig más, de kb nem foglalkozik vele , de örül)
-De mondom hogy az vagy, csak nem tom megállapítani mi miatt...Egyszerűen szebb vagy mint eddig bármikor..
- Á dehogy megint hülye vagy
-Ma valahogy máshogy nézel ki..(itt már mosolyog) Jól áll neked ez a mosoly..Meg van mi más.. Ragyogsz :) egyszerűen szép vagy :D
elég nyálas, de iszonyat bejövős szokott lenni :D
őszintén kell előadni és akkor tetszik nekik
meg azért évente mert addigra elfelejti mindegyik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!