Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen bókoknak örültök a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen bókoknak örültök a legjobban?

Figyelt kérdés
Mind1, csak ne állandóan azt hajtogassa a srác, vagy csak és kizárólag belső tulajdonságokra?
2011. jún. 4. 20:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, nekem a barátom sokszor mondja azt, hogy szexi vagyok és én szeretem hallani, nem unom :D. Külső-belső tulajdonságokra egyaránt bókolhatsz.

Szerintem ez "alaklom" függő. pl. szex közbe nem azt fogod neki mondani, hogy "Hmm kicsim, milyen szép a szemed", hanem mondjuk "Hmmm nagyon dögös vagy és szexi!".

Igazándiból nem kell egetverő dolgoknak az eszedben járnia, ha bókolni akarsz. Nem mű szövegekre vagyunk kiváncsiak, hogy minél cifrábbat, nyáltól csöpögőbbet, rózsaszínködöset mondj. Elég egy őszinte szó is, ha érződik, hogy tényleg úgy van és az neked tetszik az adott lányban, akkor már jól fog esni neki is.

2011. jún. 4. 21:02
 2/3 anonim ***** válasza:
A bókok akkor jók ha őszíntén gondolod.
2011. jún. 4. 21:45
 3/3 anonim ***** válasza:
én személy szerint utálom a csöpögős bókokat, a "szép vagy"-ot pedig szinte megsem hallom. a "gyönyörű vagy", vagy az egyszerű váratlanokat szeretem: "ma nagyon jó a hajad", "dögös a rucid", vagy viccesen "szeretem a popsidat" :D
2011. jún. 4. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!