Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti milyen bókoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti milyen bókoknak örülnétek?

Figyelt kérdés
Főképp lányok véleménye érdekelne, de ha fiúk is mondanának jókat, amik beváltak annak örülnék, kezdek kifogyni bókokból:(
2011. jan. 27. 15:22
 1/9 anonim ***** válasza:

Ahogy egy művelt reneszánsz gondolkodó mondaná:

"esztétikus vagy, b.szd meg!".

2011. jan. 27. 15:36
 2/9 anonim ***** válasza:
imadom ha edesnek vagy cicanak szolitsz
2011. jan. 27. 15:45
 3/9 Fülünyúl ***** válasza:

kikyke kikyke válasza:

"imadom ha edesnek vagy cicanak szolitsz"

Cica, az szólítasz. De gondolom eredetileg azt akartad írni, hogy szólítanak.

2011. jan. 27. 16:26
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

én a sima "szép vagy"-nak vagy "jól nézel ki"-nek is szoktam örülni...:)

14/L

2011. jan. 27. 17:13
 5/9 anonim ***** válasza:

Két kritérium van:

1. legyen őszinte

2. a megfelelő embertől jöjjön. :)

16/L

2011. jan. 27. 18:14
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát... furcsa mert hiába vagyok lány nem szeretem ha a fiú túl romantikus. Nekem volt egy barátom emebezséltük, hogy elmegyünk moziba. Amikormegjelent az ajtóba meglátott és így szolt:

Úristen mennyire csinos lettél 2 óra alatt... és a háta mögül elő vett egy virágot.. én abban a pillanaban kiröhögtem és közöltem h nem megyünk sehova.és haza küldtem.

És mindezt azért mert nekem az ilyen betanult bókok nem jönnek be.

Sztem sokkal kedvesebb amikor ketten vagytok nyomsz az arcára egy puszit és a fülébe súggod h gyönyörű vagy...vagy valami ilyesmi

Nem annyira értek eggyet azokkal akik azt mondják, hogy jólesik nekik ha cicának vagy mókusnak vagy nem tudom minek hívja őket a barátjuk. Végülis ha szereted, hpgy egy állathoz hasonlítanak..:D

Legyél őszínte és kedves...nem kell extra szöveg...egy egyszerű szeretleknek jobban lehet örülni... :)

2011. jan. 28. 13:38
 7/9 anonim ***** válasza:
jah azt akrtam irni, hogy szolitanak, de nem tudom miert irtam azt hogy szolitsz O_o
2011. jan. 28. 14:56
 8/9 anonim ***** válasza:
utálom ezeket a sablonos szar dumákat..:D szerintem legyél őszinte,és azt mondd amit valóban érzel,mert ki lehet szűrni hogy mi a seggnyalás és mi nem az 16/L
2011. jan. 29. 20:15
 9/9 anonim ***** válasza:
nekem az őszinte hú, de jól nézel ki vagy gyönyörű vagy tökéletesen megfelel :) 19l
2011. jan. 29. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!