Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti milyen bókoknak örülnétek?
Ahogy egy művelt reneszánsz gondolkodó mondaná:
"esztétikus vagy, b.szd meg!".
kikyke kikyke válasza:
"imadom ha edesnek vagy cicanak szolitsz"
Cica, az szólítasz. De gondolom eredetileg azt akartad írni, hogy szólítanak.
én a sima "szép vagy"-nak vagy "jól nézel ki"-nek is szoktam örülni...:)
14/L
Két kritérium van:
1. legyen őszinte
2. a megfelelő embertől jöjjön. :)
16/L
Hát... furcsa mert hiába vagyok lány nem szeretem ha a fiú túl romantikus. Nekem volt egy barátom emebezséltük, hogy elmegyünk moziba. Amikormegjelent az ajtóba meglátott és így szolt:
Úristen mennyire csinos lettél 2 óra alatt... és a háta mögül elő vett egy virágot.. én abban a pillanaban kiröhögtem és közöltem h nem megyünk sehova.és haza küldtem.
És mindezt azért mert nekem az ilyen betanult bókok nem jönnek be.
Sztem sokkal kedvesebb amikor ketten vagytok nyomsz az arcára egy puszit és a fülébe súggod h gyönyörű vagy...vagy valami ilyesmi
Nem annyira értek eggyet azokkal akik azt mondják, hogy jólesik nekik ha cicának vagy mókusnak vagy nem tudom minek hívja őket a barátjuk. Végülis ha szereted, hpgy egy állathoz hasonlítanak..:D
Legyél őszínte és kedves...nem kell extra szöveg...egy egyszerű szeretleknek jobban lehet örülni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!