Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszéljünk már megint a külsőről?
Igaz, már egy hozzászólásban kitettem, de kíváncsi vagyok, hogy igaznak találjátok-e.
Elmondom, mi a gond.
Amikor a férfiak azt mondják, hogy csak a jóképű pasikra hajtanak a nők, akkor rendszerint ilyesmire gondolnak:
vagy
Miközben a nők azt mondják, hogy bizonyos szintig számít a külső, de a nők véleményem szerint arra gondolnak, hogy ne ilyen legyen:
vagy
ugyanezt gondolom, amikor a nő megítélése kerül sorra, összejönnétek valakivel, aki nem olyan vékony, hanem van rajta egy pár kiló?
A nők úgy vélik, nagy mell, de amúgy vékony test kell a pasiknak, és szép arc:
vagy
miközben látatlanba így gondolják, ha valakin van egy pici fölösleg, akkor máris így néz ki:
pedig (sokszor) ilyesmi alkatra lehet számítani: [link]
És amikor meg meri valaki említeni, hogy valaki 175 cm mellé 85 kiló, akkor megint ilyesmire gondolnak:
Miközben simán elképzelhető, hogy csak a testalkatuk erősebb: [link]
Akikre nem lehet azt mondani, hogy kövérek, de az biztos, hogy ha fogyókúráznának, akkor sem lennének ilyen vékonyak:
Mit gondoltok?
igen így van.
de a 2. képen az a sok izom szerintem már gusztustalan :D
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!