Nektek mi a véleményetek az ilyen külsőről?
Nem ismerkedni szeretnék,csak érdekel mások véleménye! :)
Magas vagyok,vékony(177 centi,57 kiló),kockásodó pocim van,eres a kezem(erről eddig nagyon megoszlottak a vélemények xD),kék szemű,tarkó középig érő,enyhén szembe lógó,fület takaró,szőke haj.
( Ilyen a hajam:
[link] )
Van fülbevalóm,
( [link] ),hordok gyűrűt
( [link] ),bal kézen fekete bőr,szöges csuklószorítót,jobb kézen karórát. Nyakláncot is,ezüst láncot,vagy kettős keresztet.
Ruházatomban nincs semmi "extra",általában farmernadrág,fekete,vagy kék felsővel(japán motívumokkal),sárkány mintás,szürke melegítőkabát.
Szerintetek nem túl lányos? Mi a véleményetek róla?
Előre is köszönöm az értelmes(!) válaszkoat!
Én az Elfen Lied-on sírtam,amikor a kiskutyát megölték az árva házban,majd a szívemszorult össze. És az,hogy vaalkit elítélnek a mássága miatt. Diszkrimináció... Undorodom már pusztán a szó hallatától is.
Kár volt felidézni az anime okozta traumát,teljesen lehangolódtam :/ xD
Hát kérdező, én örültem, hogy kinyírta őket.
Nem tudom miért...
De az a baj az Elfennel 1 hogy tele van ok nélkül meztelen csajokkal, szerelmi 16szöggel a sráccal a központban, és nem beszámítható a csajok többsége. Legalábbis akinek szarva van...
Mondjuk ha 13 részben nagyot alkotást akar valaki látni nem azt kell megnéznie, hanem a Freezinget.
Nekem sokkal jobban tetszett.
Bár ezek a hülye japánok minden animébe raknak meztelenkedést.
A Dragonballban is volt, a simában nem is 1szer.
Most nézem a Guilty Crown-t és abban is sok van feleslegesen, és a srác anyukája is túl lengén öltözik a fia elött, szerintem ez nem helyén való...
Mondjuk még azzal se végeztem, lehet nem is az anyukája, meg sok minden lehet még.
Most töltöm indavideóról a 9. részt.
Amúgy megteheted, hogy letöltöd az One-t, csak annyi, hogy kell az internet download manager és az leszedi.
Ja, és kérdező, én férfinak érzem magam, és nem gondolom, hogy a sírás, ha van rá elég nyomós okod, legalábbis- az egy szégyenleni való dolog lenne.
Ugyanis csak az sír, akinek vannak érzései.
Az más, ha elesel, bevered a könyököd, és azért...
Annak,hogy Lucy megölte az árvaházi fiúkat,annak én is. Én cska a kutyát sajnáltam,aki nem tehetett semmiről. De a többi srác lelkileg is terrorizálta szegény lányt...
Amúgy az általad sorolt animéket még nem láttam,de köszönöm,meglesem őket! ^^
Hát, ha nem is vagyok egy nagy anime fan, aki mindent tud minden szereplőről, de azért láttam párat, és folyamatban nézem.
Most a sailor moon-t nem mondom, mert az így felnőtt fejjel visszanézve elég gagyi.
De a yuyu hakuso is elég sok szomorú részt is tartalmaz, mag ahogy írtam a Trigun, amiben knkrétan egész részek vannak szentelve annak, hogy beleélhesd magad a szomorúságba.
De alapból a főszereplő nagyon vicces és okos is, de közben szomorú multja van, tisztára mint ha én lennék.
Sok fajtát láttam animéből, a legalja a kis x sis, ami önmagában még csak rosz, de az ováknak hála egyenesen undorító.
Na meg van egy csomó, aminek a nevét se jegyeztem meg, mert nem ilyen visszataszító a témája, mint a kis x sis-nek, de egyszerűen nem ér semmit.
36, a vélemény mindenkinél más, szerintem ha láttad az ovát, ahol a testvérek egymáshoz is nyúltak, akkor ha vannak olyan ... erkölcseid, akkor már nem fér bele.
mert az más, hogy a 2 testvér ugyanazért a fiúért küzd egymással de hogy egymáshoz nyúlnak, az már más kategoria.
Örültem volna, ha legalább élő emberről teszel fel képet, ami animáción jól mutat, nem biztos, hogy az életben is.
Amúgy így leírás alapján tipikus otakunak tűnsz, ami nem feltétlenül rossz dolog, legalább könnyebben bevonzod a hasonló érdeklődésű embereket. Amíg iskolába jársz semmi gond, aztán később majd munkahelytől függően lehet nem árt csiszolni a stílusodon ;)
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!