Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nektek mi a véleményetek az...

Nektek mi a véleményetek az ilyen külsőről?

Figyelt kérdés

Nem ismerkedni szeretnék,csak érdekel mások véleménye! :)

Magas vagyok,vékony(177 centi,57 kiló),kockásodó pocim van,eres a kezem(erről eddig nagyon megoszlottak a vélemények xD),kék szemű,tarkó középig érő,enyhén szembe lógó,fület takaró,szőke haj.

( Ilyen a hajam:

[link]

[link]

[link] )

Van fülbevalóm,

( [link] ),hordok gyűrűt

( [link] ),bal kézen fekete bőr,szöges csuklószorítót,jobb kézen karórát. Nyakláncot is,ezüst láncot,vagy kettős keresztet.

Ruházatomban nincs semmi "extra",általában farmernadrág,fekete,vagy kék felsővel(japán motívumokkal),sárkány mintás,szürke melegítőkabát.

Szerintetek nem túl lányos? Mi a véleményetek róla?

Előre is köszönöm az értelmes(!) válaszkoat!

2013. szept. 2. 16:24
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
Nyugi, amikor conokra megyünk, akkor meg full cosplayben kell végigmennünk az utcán, van aki szerint érdekes, akinek meg nem tetszik, az úgysem az én bajom:) csak azért ne nézz ki másként, mert a társadalom ezt várja el, nézz ki úgy ahogy szeretnél:)
2013. szept. 2. 16:37
 12/56 anonim ***** válasza:
Kedves 10-es kommentelő véleménye érdekelne, hogy szerinte mi tesz férfivé egy férfit, HA csak a külsőt nézzük.
2013. szept. 2. 16:39
 13/56 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtetted odaírni, h fiú vagy v lány. Mindenesetre ez a haj egy fiúnak túl lányos, egy lánynak túl fiús, semmiképpen nem jó.
2013. szept. 2. 16:47
 14/56 A kérdező kommentje:

Fiú vagyok. :)

Sohasem voltam túl férfias,pluszba mindenki 14 évesnek néz maximum.

A Cosplay-lrt szintén oda vagyok,egyszer Hope-nak szeretnék beöltözni,a Final Fantasy-ból ^^

Csak túl magas vagyok hozzá :C

2013. szept. 2. 16:59
 15/56 anonim ***** válasza:

Sose a külsőségeiddel akarj férfias lenni. Nézd meg őt, lehet hogy csak kitalált karakter, de nagyobb példakép férfiasságból mint bárki a való életben, és igen, tőle rengeteg példát vehetsz, ha FÉRFIAS akarsz lenni, de szerintem te is ismersz olyan karaktert;)

[link]

2013. szept. 2. 17:06
 16/56 anonim ***** válasza:
"177 centi,57 kiló" hat mar itt gondok vannak. Idealisan 10 kiloval tobb kene legyel (legjobb ha izom). Meg gyerek vagy s a lanyoknak bejonnek a lanyos fiuk, de majd 20 folott gyokeresen megvaltozik a helyzet... Ha nem hiszed majd meglatod. Ja es nefeledd, hogy az izom mindenkin jol all, mind1, hogy diszkos vagy rocker vagy animes vagy mi a rak. S ha noies arcod van akkor csak testbol tudsz kompenzalni, amit elobb utobb kelleni fog...
2013. szept. 2. 17:07
 17/56 A kérdező kommentje:

Már a One Piece is előkerült. :3

Külsőm inkább animésnek mondanám,enyhe emo benyomással. :)

2013. szept. 2. 17:09
 18/56 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen egy animést könnyen bekategorizálják a buta kívülállók emosnak...
2013. szept. 2. 17:11
 19/56 anonim ***** válasza:

12es, 10es vagyok megint, szívesen leírom a belső-külső szerintem férfit:

Felül magabiztos, felelősségteljes, érett.

Kívül: Kisugárzik belőle a magabiztosság, és nem úgy néz ki szándékosan, mint egy kisfiú.(pl mint a kérdező, aki rá dob egy lapáttal a hajválasztással)

A kinézetre meg, mindenképp kisfiús, nem férfias a kérdező, ha ilyen, amilyennek le van írva.

A teljesen férfias kinézet az ott kezdődik, hogy nem 15nek nézi, aki ránéz.

Ezt ki lehet segíteni arcszőrzettel, kondizással stb.

2013. szept. 2. 17:11
 20/56 A kérdező kommentje:

Egyébként nem vagyok lányos,belsőre talán jobban. Érzelgős vagyok,de nem csöpögős,de vannak érzelmeim,nem tartom "cikinek" ha fúiként ugyan úgy meg tud bántani valami,ami ma már tabu "férfiak" közt.

És egyesek szerint ez szintén "ciki",hogy fiúként szeretem meghallgatni mások problémáit,segteni rajtuk,képes vagy egy csigáért lehajolni az úton,és inkább átviszem a túloldalra,de nem tudnék úgy lefeküdni,hogy "otthagytam meghalni". Emiatt persze ki lehet nevetni,de,mint,ahogy itt is írták,nem kell megváltozni a társadalom elvárásai miatt,és nem is szeretnék. :)

2013. szept. 2. 17:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!