Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egyetemen úgyis lehet barátokr...

Egyetemen úgyis lehet barátokra szert tenni, hogy nem járok bulizni, sem kocsmába?

Figyelt kérdés
2013. szept. 1. 16:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen, csak kevesebbre. És kevesebb barát = kevesebb ellenség. Tehát jól fontold meg, hogy egyáltalán vágyj-e többre :)
2013. szept. 1. 16:50
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, és így legalább eléggé a valószínű, hogy legalább olyan barátokra teszel szert akik téged melletted állnak.
2013. szept. 1. 16:51
 3/11 anonim ***** válasza:
nem
2013. szept. 1. 16:52
 4/11 anonim ***** válasza:

Persze csak akkor nem leszel benne a kemény magban.

Ami sok tekintetben nem is baj, mert ott nem divat a tanulás

2013. szept. 1. 16:56
 5/11 anonim válasza:
Persze, én nem nagyon tudtam bulizni járni a csoporttársaimmal, mert bejárós voltam, mégis rengeteg barátom lett és mind normális arcok, nem lúzerek. Csak akik helyiek voltak vagy koleszosak, azok jártak bulizni, nagyon sokan voltak bejárósok, vagy akik dolgoztak mellette, és mindenkinek lett baráti köre.
 6/11 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem ,mert középsuliban az első két évben rengeteget buliztam és voltak is barátaim szép számban, de igen sok irigy lány stb mindig bele kontárkodott ezért a párkapcsolataimba és ezért lassan, de leálltam és már egyáltalán nem is vágyom a bulikra. a barátom még mindig meg van több éves kapcsolat.az egyetemen tanulni akarok, és nem bulizni. viszont szeretnék barátokat is magam mellé azért akikkel lehet beszélgetni. ezért kérdezem , hogy esélyes-e ez így? vagy muszáj bulizni ?:/
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem, nem muszáj eljárni bulizni.

Nem kell azért a sok birka mellé állni. Én két kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor voltam, mégis több barátom van/volt és kapcsolataim is alakultak.

2013. szept. 1. 16:59
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
ne bulizz, tanulj.. komolyan mondom, aki az elején nem jön rá, az a végén jön rá nehezebb körülmények között
2013. szept. 1. 17:11
 9/11 anonim ***** válasza:

Inkább tanulj, de nem árt az sem, ha 1-2x ha van időd, elmész kiszellőztetni a fejed, kicsit elereszted magad.

Nyilván kevesebb ismerősöd lesz, ha nem leszel egy party állat (de ne is legyél, mert nem éri meg)

2013. szept. 1. 17:14
 10/11 anonim ***** válasza:
Én sosem voltam bulizós (kocsmába meg még annyira sem jártam), és egyetemen sem változtam meg. Ennek ellenére lettek ismeretségeim, barátaim itt is.
2013. szept. 1. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!