Ha láttok egy szép lányt az egyetemen és látjátok, hogy Ő is néz titeket akkor, hogy szòlítjátok le?
Figyelt kérdés
2013. aug. 25. 20:55
1/4 anonim válasza:
sziia, kánten vagyok montázsiból!
2/4 anonim válasza:
nem mert biztos nem áll le egy fogatlan segédmunkással:(
3/4 anonim válasza:
Na ezért aztán érdemes egyetemre járnod, ha amúgy egy életképtelen vagy... Látszik hogy még sosem szólítottál le lányt.
4/4 anonim válasza:
De értelmesek a válaszok... :)
Én most vagyok elsős gólya, szívesen venném, ha odajönne egy srác, bármit mondhatsz. Pl "szia, elsős vagy? Még nem találkoztam veled, xy vagyok. Ha segítségre van szükséged, nyugodtan kérdezz". De tényleg bármit, megkérdezheted, milyen szakos, ha közös órátok van, kérdezd meg, leülhetsz-e mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!