Csak poénból mondhatja egy pasi hogy szép vagyok?
Figyelt kérdés
Mármint olyan fura velem egy srác: első perctől kezdve tudom hogy szimpi vagyok neki. 1 hétig nem találkoztunk, erre azt mondja: Más színű lett a hajad? Mondom nem. Erre ő: akkor 1 hét alatt elfelejtettem a szépséged, meg azt mondja máskor "Ne mérgelődj mert árt a szépségednek" meg hogy mennyire megbízik bennem, mondom összetakarítok, erre ő: hagyjad csak majd én megcsinálom, pihenj. Mindig kímél engem, bíztat, dicsér hogy "Tudom hogy meg tudod csinálni ügyesen" vagy mondtam hogy "Hopp, átlátszik a ruhám" mire ő: engem az nem zavar... És ilyesmik.2013. aug. 23. 20:37
1/4 A kérdező kommentje:
Ja van egy pasi aki nagy csajozó. Én nem vettem észre hogy bejövök neki, de ez a fiú mondta hogy "Figyeld a viselkedését hogy néz rád, és hogy bánik veled" tehát ő észrevette hogy bejövök a pasinak, és tényleg. Mióta figyelem egyértelmű...
2013. aug. 23. 20:38
2/4 anonim válasza:
egyszer remelem nekem is fog valaki ilyeneket mondani:) szerencses vagy:)
Szerintem ezt a kerdest te se gondolod komolyan;)
3/4 A kérdező kommentje:
De nem tudom hogy csak poénból mondja-e. Barátságból.
2013. aug. 23. 20:44
4/4 anonim válasza:
ha annyira nagy csajozós szépen lefektet és utána nem nagyon mond már ilyeneket csak ha megint rád szottyan kedve.
bár az illetőtől is megkérdezhetnéd ennyiből ki nem derül hogy milyen szándékai vannak én csak a rosszabb változatot írtam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!