Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában, ha egy pasi duci csajjal van, az azért van, mert egy csinos szép nőt nem tudna felszedni?
én a saját példámat tudom elmondani:
egészen jó munkával rendelkezem, van egisztenciám, átlagnál kicsit talán jobban nézek ki, intim méretem se kicsi, viszont egyszerűen a csinos és kicsit szebb lányok nem jönnek össze, avagy megközelíteni se merem őket.
így maradnak a ducik...
Nem
Lehet hogy a ducik az esetei vagy a belsőjét szereti.
De komolyan,a legtöbb ducinak nagyobb elvárásai vannak mint egy topmodellnek..
2. vagyok:
én úgy vettem észre, hogy inkább intim méretben vannak elvárásaik, főleg azért, mert a zsírréteg miatt egy átlagosból kevesebb fér be, vagy bizonyos pózokat nem lehet megcsinálni
Ja mert olyan nem fordulhat elő, hogy a duci hölgyemény teszem azt kedves, aranyos, eszes, megértő, oltári jó szerető, esetleg még csinos is? :D
Ekkora hülyeséget ...
Inkább választanék egy odaadó természetű duci nőt, mint egy jégszobor barbie babát.
lehet oltári jó szerető, szó se róla, sőt, ha egy pasi igazán nagy természetes melleket, feneket szeretne, akkor azt csak egy ducibb nőtől kaphatja meg.
viszont mindettől függetlenül szerintem sok pasi nem merné az ismerősei előtt felvállalni
Ja. És a nem tökéletes, kis pocakkal rendelkező, vagy épp "mackós" alkatú pasiknak is csak azért vannak barátnőik, mert azok a nők nem tudtak összeszedni jobb pasast.
Mert az a pasi, aki 180 cm alatt van, és több mint 70 kg a zsírtól, az ugye selejt, és örüljön, ha egy nő szóba áll vele.
Nem lenne egyszerűbb túllépni a külsőségeken? Duci vagy nem, ha együtt tudunk sírni-nevetni, majdnem mindegy. Egyetlen párommal sem szégyenkeztem megjelenni a barátaim előtt, mivel a barátaim is vannak annyira értelmesek, hogy nem a külsőt tartják elsődlegesnek.
a megfelelő külsőt nem feltétlen a szépségre értem, hanem arra, hogy tetsszen a másik!
nekem a duci nők nem igazán tetszenek, mégis ilyen volt a legtöbb bnőm, jobbhíján...
Nem. Lehet persze ez is az ok, de a legtöbb duci hölgy ismerősömnek igazán helyes, jó alakú, sőt nem is önbizalomhiányos barátja, férje van, akik kaphatnának, sőt kaphattak is volna vékonyabbat.
Tudod ez olyan, hogy nem feltétlenül azért van valaki vékony pasival, mert nem kaphatna jóképű, csinos, helyeset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!