Szerintetek egyetemen nagyobb az esélye h párt találjak/unk mint pl. gimibe? L
Igen. Szinte "fiúgimibe" jártam, éretlen, bénán közeledő fiúosztálytársaim, évfolyamtársaim voltak.
Olyan szintem voltak, hogy labdáztak a folyosón, meg "ki tudja meggyújtani a saját f.ingját" és hasonlók.
Az egyetemen értelmesebbek vannak többnyire és majdnem minden nap bepróbálkozott valaki.
Határozott Igen a válasz, ha normális, komoly kapcsolatra gondolsz.
Az durva hely lehetett 2-es válaszoló:D
Szerintem is nagyobb az esélye.
Középiskola végére megérnek,megférfiasodnak a fiúk csak akkor érettségi meg szalagavató mellett nincs idő csajozni..
17/F
Lányként bárhol nagy az esélye,hogy találsz magadnak valakit.Én az egyetemen srácként első évben még csak közelebbi kapcsolatban sem kerültem egy csajjal se.Ez főként azért van,mert a szakon amire járok, 98% fiú.Bár oda járnak arra a telephelyre a másik szakról is,ahol meg 98% lány,de hát semmi kapcsolatteremtési lehetőség nincsen velük.
De a való életben is ugyanez a helyzet velem,le sem szarnak a lányok,pedig nem vagyok egy csúnya gyerek öltözködésben is adok magamra,szóval olyan nagy gond nincs is velem szerintem. :)
2es a középiskolai nekem is ilyen. Meg almával dobálóznak és ha szétloccsan az milyen vicces
Alig várom már az egyetemet:) koszonom a valaszokat:)
Golyataborba voltatok v mentek ?:) Es milyen volt?:)
nekem nem mert nincsenek 15-16 év körüliek xdd
F19
Miután az az egészséges, hogy ha a férfi 5+ évvel idősebb a nőnél, így egyetemen esélytelen.
A felsőoktatásban amúgy is csak a buli megy már a gólyatábortól kezdve. És ott nem párt keresnek az egyetemisták, ha érted hogy mire gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!