Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek egyetemen nagyobb...

Szerintetek egyetemen nagyobb az esélye h párt találjak/unk mint pl. gimibe? L

Figyelt kérdés

2013. aug. 10. 10:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen! :)
2013. aug. 10. 10:09
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm 1. :) te is találtál ott?:)
2013. aug. 10. 10:12
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Szinte "fiúgimibe" jártam, éretlen, bénán közeledő fiúosztálytársaim, évfolyamtársaim voltak.

Olyan szintem voltak, hogy labdáztak a folyosón, meg "ki tudja meggyújtani a saját f.ingját" és hasonlók.

Az egyetemen értelmesebbek vannak többnyire és majdnem minden nap bepróbálkozott valaki.

Határozott Igen a válasz, ha normális, komoly kapcsolatra gondolsz.

2013. aug. 10. 10:30
 4/13 anonim ***** válasza:
92%

Az durva hely lehetett 2-es válaszoló:D

Szerintem is nagyobb az esélye.

Középiskola végére megérnek,megférfiasodnak a fiúk csak akkor érettségi meg szalagavató mellett nincs idő csajozni..

17/F

2013. aug. 10. 10:33
 5/13 anonim ***** válasza:

Lányként bárhol nagy az esélye,hogy találsz magadnak valakit.Én az egyetemen srácként első évben még csak közelebbi kapcsolatban sem kerültem egy csajjal se.Ez főként azért van,mert a szakon amire járok, 98% fiú.Bár oda járnak arra a telephelyre a másik szakról is,ahol meg 98% lány,de hát semmi kapcsolatteremtési lehetőség nincsen velük.

De a való életben is ugyanez a helyzet velem,le sem szarnak a lányok,pedig nem vagyok egy csúnya gyerek öltözködésben is adok magamra,szóval olyan nagy gond nincs is velem szerintem. :)

2013. aug. 10. 10:40
 6/13 A kérdező kommentje:

2es a középiskolai nekem is ilyen. Meg almával dobálóznak és ha szétloccsan az milyen vicces

Alig várom már az egyetemet:) koszonom a valaszokat:)

Golyataborba voltatok v mentek ?:) Es milyen volt?:)

2013. aug. 10. 10:48
 7/13 anonim ***** válasza:
44%

nekem nem mert nincsenek 15-16 év körüliek xdd

F19

2013. aug. 10. 11:18
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én konkrétan még az első egyetemi hónapban összejöttem a volt barátommal, akivel 8 hónapig voltam együtt. Szerintem sokkal könnyebb itt ismerkedni, több értelmes srác van, sok buli, imádom! :) Bár én csak a BME-ről tudok nyilatkozni, és nem, nem 90% a fiúk aránya, sőt a mi szakunkon több a lány...
2013. aug. 10. 14:51
 9/13 anonim ***** válasza:
30%

Miután az az egészséges, hogy ha a férfi 5+ évvel idősebb a nőnél, így egyetemen esélytelen.

A felsőoktatásban amúgy is csak a buli megy már a gólyatábortól kezdve. És ott nem párt keresnek az egyetemisták, ha érted hogy mire gondolok.

2013. aug. 10. 22:36
 10/13 anonim ***** válasza:
Ez egy baromság,utolsó.
2013. aug. 10. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!