Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vállalnátok plasztikai műtétet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vállalnátok plasztikai műtétet azért hogy nagyobb eséllyel találjatok párt?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 24. 22:24
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Fogadjanak el így,ahogy vagyok,mert ez vagyok én.

2013. ápr. 24. 22:26
 2/21 anonim ***** válasza:
nem... akinek kellek az szeressen úgy ahogy vagyok, hiszen én is úgy fogadok el mindenkit ahogy van...
2013. ápr. 24. 22:26
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mert a probléma NEM a kinézeted, hanem az ahhoz való hozzáállás.

A legcsúnyább valaki is talál párt, ha kellöen egészséges fellépése, önbizalma van és értelmes is.

2013. ápr. 24. 22:29
 4/21 anonim ***** válasza:
Igen. Orrműtét, de egészségileg is jót tenne, mert amúgy is orrsövényferdülésem van.
2013. ápr. 24. 22:29
 5/21 anonim ***** válasza:
kezemre ráférne mert undorító :S
2013. ápr. 24. 22:31
 6/21 anonim ***** válasza:
Pénz nem áldoznák rá mert keserves és sok munkával keresném meg a pénzt rá de ha a TB fizetné akkor nagy eséllyel vállalnám.
2013. ápr. 24. 22:31
 7/21 A kérdező kommentje:
3. Ezt a sok közhelyt ugye még te sem hiszed el. És igen találhat... Egy még nála is nyomorékabbat, aztán reménykedhetnek hogy a gyerekük nem lesz az.
2013. ápr. 24. 22:32
 8/21 anonim ***** válasza:
ez elég tág meghatározás, amúgy az új módszerrel, saját zsírfeltöltés, nincs szilikon, így esetleg, de nem tervezem N
2013. ápr. 24. 22:34
 9/21 anonim ***** válasza:

"aztán reménykedhetnek hogy a gyerekük nem lesz az" - a plasztikai műtét nem terjed ki a genetikai adottságokra, tehát ha mindkét fél megműtteti magát, attól még simán lehet ronda gyerekük.

Szóval ez egy nagyon hülye érv!

Amúgy az első három (általad közhelyesnek vélt) válaszadóval értek egyet, mégpedig tapasztalatból.

2013. ápr. 24. 22:41
 10/21 A kérdező kommentje:
Kedves kilencedik válaszoló. Egyértelmű hogy a genetikai állományra nincs hatással. De egy helyes és egy műtött embernek nagyobb eséllyel lesz normális gyereke, mint két nyomoréknak...
2013. ápr. 24. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!