Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vállalnátok plasztikai műtétet azért hogy nagyobb eséllyel találjatok párt?
Igy van.A plasztika a geneiden nem valtoztat,siman lehet szinten csunyacska gyereked majd!
Nem mutetnem meg magam en se,fogadjon el a masik igy ahogy vagyok...
Miert ket "nyomoreknak",hogy te szavaidal eljek.,azoknak idiota gyerekuk lehet csak?
Ugyan mar,hulyebbnel hulyebeket irsz...
Most te magad nezed le amugy vagy a tobbi embert aki nem csini babanak szuletett? Szanalmas kicsit.Barki talalhat normalis part ha van kis onbizalma es esze.
Dinka gyereked meg igyis ugyis lehet...
A sablonos TE vagy, aki csak azt tudja elfogadni, amit minden hülye is mond.
Igenis, ÉRTELEMES embereknek nem az számit, hogy valaki hogy néz ki, hanem hogy milyen, mint ember.
Mellesleg, ha valaki NEM tökéletes szépség, attól még NEM nyomorék - az ugyanis egész más kategória.
De ha valaki olyan korlátolt, mint te, azon semmiféle kozmetikai mütét nem segit, hiába lennél utána a világ "legszebb" valakije tökéletes arccal meg alakkal - habár az alatt is minden ember mást ért -, ha ennyire primitiv vagy, senkinek sem fogsz kelleni.
Ja így már más! Hát őszintén nem lennék olyannal, akiket írtál, ha meg műtéttel normális lenne, és utólag derülne ki, az is taszítana. Bocs, ez az én véleményem.
A kancsalság nekem nem nagy hiba, műtéttel vagy anélkül nem kizáró ok (még egyedi bókokat is lehet mondani pl. szemeid kereszttüzében égek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!