Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyivel van több, nagyobb esélye párt találnia egy jól kinéző, csinos lánynak, mint egy kövérebb, gátlásosabb lánynak?
kb 0,01%-kal van nagyobb esélye az egyiknek mint a másiknak. Attól függ hol keresi a párt.
üdv
Szerintem egyenlő esélye van :)
A szép lányokat sokszor tucatként lehet venni, mert hiába néz ki jól, ha öltözködni nem tud.
a kicsit molettebb alkat...erre nem tudok mit mondani.szerintem egyik pasi se szereti ha attól kell félnie mikor megöleli a lányt, hogy nehogy ketté törjön.
attól is függ, hogy hol ismerkednek, illetve hogy ki mennyire magabiztos. :)
Szerintem is egyértelmű, csak arra lettem volna kíváncsi, hogy hasonló tulajdonságok mellett mennyire számít a külső?
Egy olyan lány, aki nem néz ki valami jól ebben a tekintetben hátránnyal indul, persze tudom, hogy lehet ellene tenni, de amíg az egyiknek meg kell dolgoznia a sikerért és a jó kinézetért a másiknak ez természetes, ezáltal sokkal magabiztosabb is.
Egy olyan pasi, aki sportos, jó kiállású és még a belső tulajdonságai is rendben vannak-------hát ige, ezt hívják álompasinak.Az ilyenek azt választják általában akiért nem kell annyira megdolgozniuk. Akiért tenniük kéne vmit , azt észre sem veszik(tisztelet a kivételnek)
Szóval tök mindegy h kövér vagy sovány, azt fogja választani a pasi amelyik tálcán kínálja magát.
akinél a szép és nem átlagos csajok jönnek be, nagyobb az esély (de nem 100%), hogy a srác nem komolyat keres, mégha azt is írja magáról
az én pasim pl mellettem társkeresőzik (komoly kapcs-t keres), és mindig bénább lányokat nézeget, mint én (molett, barnákat)
lassan kidobom
A kérdésben benne van a válasz: a gátlásosabb nyilván nehezebben talál párt. És ez nem a kinézeten múlik. Középsuliban a kövér osztálytársnőmnek volt barátja, azóta is együtt vannak, nekem meg csak 18 éves koromra jött össze, pedig én vékony vagyok, és mások szt szép az arcom, de akkor nagyon gátlásos voltam a fiúkkal, ismerkedni sem jártam. Szóval minden az önbizalmon múlik. Molett lányként is lehet meglehet ez. Csak el kell fogadnod magad úgy, ahogy vagy:)
16:36-osnak: miért béna egy lány, mert molett....meg mert barna a haja?:D ezt a hülyeséget
lehet, hogy ők nem olyan felszínesek, mint te, aki hagyja, hogy a barátja mellette társkeresőzzön...szánalmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!