Az tényleg igaz, hogy az egyetemen bármelyik csúnya fiú be tud csajozni?
Figyelt kérdés
Én csúnya, félénk, visszahúzódó, gátlásos fiú vagyok, inkább cuki, aranyos típus, nem az adoniszi férfivadállat, szóval nagy darab sem vagyok. Vajon így egyetemre bekerülne lenne lány, aki felfigyelne rám vagy ez csak városi legenda, hogy ott bárkinek lehet csaja?2013. júl. 19. 20:46
1/13 anonim válasza:
Én gy fogalmaznám, hogy aki az egyetemen nem tud becsajozni, akkor az sehol.
2/13 anonim válasza:
Hát nekem eddig 4 év után nem sikerült bepasiznom , pedig nem vagyok valami csúnya azt mondják. Úgyhogy nem tudom :(. És van olyan barátom akinek becsajozni se sikerült.
3/13 anonim válasza:
Nem igaz! Aki csúnya,az sehol sem tud becsajozni. Ez tény és való.
4/13 anonim válasza:
Túl sok amerikai pitét néztél:D
Persze mindenkinek lehet csaja, a nők között is ott van a legalja réteg, akiknek már mind1, csak legyen valaki.
5/13 anonim válasza:
HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHA(...)HAHAHHA...
NEM.
6/13 anonim válasza:
bátyám kijárta az egyetemet,azóta még mindig szűz
7/13 anonim válasza:
Ha van pénzed meg jól nézel ki, de legalább az első igaz rád akkor véresre kefélheted a farkad, az egyetemista lányok ritka nagy ribizlik.
Egyéb esetben bukta!
8/13 anonim válasza:
Nem, de ha barátkozol a lányokkal akkor nagyobb az esély rá.
9/13 anonim válasza:
Az esetben a friend zone-ra lesz nagy esélyed másra nem.
Nekem van olyan cimborám akinek vagy 50 lánybarátja van,de egyik sem tartja "megfelelő szintűnek".
10/13 anonim válasza:
Ha nem vagy jóképű, de barátkozol a lányokkal,akkor esélyed van arra, hogy lelki szemetes ládának használjanak. Ez azért nem semmi, igaz? Ezért érdemes keresni a drága hölgyek kegyeit, hogy ők elsírják neked a bánatukat, de a tied nem érdekli őket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!