Hogyan legyetek nyitottabb egyetemen/ egyetemi bulikon, hogyan ismerkedjek? Help!
Nem vagyok túl nyitott személyiség, nehezebben oldódom nagy társaságban, inkább az a csendes, visszahúzódó típus vagyok. Ha új társaságba kerülök, valahogy mindig azt érzem, hogy én nem érek annyit, mint a többiek, és ezért inkább a háttérbe húzódom. Viszont ha olyanokkal vagyok akiket ismerek és szeretek, akkor nagyon is élvezem a velük való bulizást, hülyülést.
Szeptemberben megyek egyetemre és szeretnék barátokat szerezni, viszont a fent említett problémám miatt félek, hogy nem fog menni. Szerintetek mit tegyek, hogy ne tartsak ezektől a dolgoktól ennyire? Hogyan legyek nyitottabb? 18/L
1 lépés részegen megy egyetemre!
2 lépés rugj be
3 lépés az első kettő :D
Én is ilyen voltam és nem volt gond ismerkedni, bulizni.. Voltak olyanok, akikkel tudtam beszélgetni. Egy éve vagyok ott de már szereztem is több jó barátot :)
Szóval nem lesz gond..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!